2.4
2.4
Greetings
En episodfilm som bl a gör satir av Kennedymordet, Vietnam och amatörfilmer.

Originaltitel | Greetings |
Regissör | Brian De Palma |
Manus | Brian De Palma, Charles Hirsch |
Genre | Komedi, 60-tal |
Skådespelare | Jonathan Warden, Robert De Niro, Gerrit Graham, Richard Hamilton (II), Megan McCormick, Bettina Kugel, Jack Cowley, Peter Maloney, Rutanya Alda |
Känns som jag gillar den mer i teorin än i praktiken, lite. Men det är bra. Formmässigt intressant experimentell, utseende- och stämningsmässigt härlig. Rätt rolig. Bra tidig De Palma! Och första större De Niro.
Väldigt flummig men varken kul eller intressant.
A movie about nothing, på ett dåligt sätt. Visst var slutscenen rätt rolig och jag kan tänka mig att många kan sträcka betyget till en svag 2:a tack vare det men tyvärr är jag inte en av dem.
Filmen andas verkligen marijuana och förvirrande experimentell lusta. Hade inte de Niro medverkat hade den här filmen varit glömd sedan länge. En del halvkul grejer men det känns om den är gjord för formens skull, mer än för innehållet.
Robert De Niros första film är en ojämn och förvirra(n)d(e) från De Palma med sina förtjänster mellan varven, en svag trea.
skon och flummig men aldeles for seg for min smak, de niro briljerar men for mkt 70-tal, vill dock se om dn
Mystisk film som innehåller några riktigt bra scener och vissa som inte alls direkt funkar. 2+
Sjuk och experimentell. Svårt att riktigt gräppa handlingen, om det egentligen finns någon, men hyfsat underhållande ändå.