Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Greenberg


Roger Greenberg är en dysfunktionell 40-åring som har kommit till ett vägskäl i livet. Han vill gärna ?göra ingenting? under en period, så han går med på att ta hand om sin yngre brors hus i L.A. under en tid. Medan han är i stan försöker han få kontakt med några av sina gamla vänner, men saker och ting har förändrats och de som tidigare var Rogers vänner anser inte längre att det är självklart att de fortfarande är det.


Originaltitel Greenberg
Regissör Noah Baumbach
Manus Noah Baumbach
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Ben Stiller, Greta Gerwig, Rhys Ifans, Jennifer Jason Leigh, Brie Larson, Juno Temple, Merritt Wever, Chris Messina, Susan Traylor, Mark Duplass, Jake Paltrow, Dave Franco
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2353
Filmnummer 79312

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Samajra
Roger Greenberg, som spelas av Ben Stiller, är en misslyckad 40-årig musiker som lever i det förflutna hellre än att ta sig an livet här och nu. Nyligen utsläppt från psyket har han beslutat si...   Läs mer »

Skapad 2019-12-20 av wst
Roger Greenberg (Ben Stiller) har kommit till ett vägskäl i livet. Han är en dysfunktionell 40-åring som helst vill \"göra ingenting\" under en period och går därför med på att ta hand om han...   Läs mer »

Skapad 2019-10-26 av kitsune
Greenberg handlar om Robert Greenberg (Ben Stiller) som precis blivit utskriven och vill nu köra en period med att göra ingenting och får låna sin brors hus i Los Angeles medan de är på semester...   Läs mer »

Kommentarer


Zok
2016-10-09
Klart bättre än de flesta sav Ben Stillers filmer.
yrkeschaufföre
2015-02-14
Nä detta var väl inte speciellt intressant, jag var inställd på nått annorlunda men jag störde mig på Rogers personlighet och hur han behandlade Florence. Jag gillar Margot at the wedding, så jag är lite besviken.
Raimo_1985
2015-01-06
En film jag tydligen glömt betygsätta och kommentera, om en jobbig jävel som inte förstår hur jobbig och patetisk han är och att saker och ting förändras. Jag förstår inte riktigt varför vi ska bry oss om honom. Men en ganska bra och ganska rolig film är det. Typisk trea. Ben Stiller passar bra att spela en jobbig jävel.
tvamvarg
2014-11-09
Nä. Småjobbig utan att leverera.
tildiz6
2014-09-21
ååh jag blir så trött på Ben Stiller filmer, de är så helt fruktansvärt tråkiga
KyLLo
2014-05-06
"Småputtrigt" är en bra sammanfattning.
annihilat0r
2014-03-06
"Greenberg" är ingen vanlig Ben Stiller-film, om nu någon sådan skulle finnas. Noah Baumbach skriver, av vad jag hittills bevittnat, skarpa manus – vilket "Greenberg" exemplifierar. Filmen behandlar främst två avvikande individer – två autentiska karaktärer – vilket alltid känns gemytligt. Berättelsen är relativt dramatisk och ganska djup. Jag önskar att jag hade kunnat relatera mer till karaktärerna, för då hade jag förmodligen kunnat ömma ytterligare.
Darn
2014-01-11
Lite kul att många sett den här som "ännu en Ben Stiller-film". Det är mycket som är fel i det, tycker jag. För det första är han väldigt bra i rollen som Greenberg och är inte den Ben Stiller det går att ha så oerhört svårt för. För det andra (och kanske endast?) är det en Noah Baumbach-film, med allt vad det innebär. Filmen är bra och lunkar liksom på i sin sköna stämning av skämtsam underton och sin fina musik som bara smälter in överallt. Stort plus för fin och spännande klippning och visst foto. Greta Gerwig måste jag ju givetvis nämna också, så jag har det gjort!
ViktorGlantz
2013-03-11
medioker
fabbe86
2013-03-06
Likt Baumbach's tidigare tycker jag att det är småputtrigt och mys-ångest-roligt men jag ser ingen direkt poäng eller tema.
Visa äldre kommentarer »