Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Gravplundraren


En gammal mystisk egyptisk grav plundras på skatter som sedan säljs till olika arkeologer i USA. Detta irriterar en odödlig kvinna som bor i graven. Hon följer med till USA för att bråka och ta hämnd.


Originaltitel The Tomb
Regissör Fred Olen Ray
Manus Kenneth J Hall, T L Lankford
Genre Skräck, Fantasy, 80-tal
Skådespelare Cameron Mitchell, John Carradine, Sybil Danning, David O'Hara (II), Kitten Natividad, Michelle Bauer, Richard Hench, Susan Stokey, Dawn Wildsmith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21
Filmnummer 11051

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DOKAN
2022-10-25
Hokus pokus ingen väl kan ta på allvar men alltid kul när Mitchell och Knarradine tittar fram. Kitten gör en sexig stripp.
Namellak
2022-05-05
‘Gravplundraren’ är en slags c-hybrid av Indiana Jones/Mumien/vampyrfilm från 1986 signerad Fred Olen Ray. Här roar sig hjälten med att vara sur, grinig och allmänt nedlåtande mot personer med annan hudfärg, när han inte sysslar med gravplundring och annat kul. Allt är frid och fröjd tills han råkar återuppväcka drottning Nefratis, spelad av en underhållande Michelle Bauer, som totalt dominerar denna smaklösa trögflytande soppa. Efter en hyfsat spännande scen i en gravkammare, följer ett segt mittenparti där ett anonymt ungt par leker detektiver, och filmens enda minnesvärda scen på en klubb med passande minimalistisk synthpop, innan allting knyts ihop i ett abrupt och ofrivilligt skrattretande klimax. Filmens omslag är för övrigt missvisande: Sybil Danning är med knappt en minut i inledningen och killen i hatt är ett utslag av konstnärligt önsketänkande.
Gordyal
2015-06-17
Rätt kass film men med en rättcastad Michelle Bauer och ett fint framträdande av Kitten Natividad. (4/15)
Ondskapt
2012-11-25
Småunderhållande, men ful och billig, äventyrsrulle med lite rysarinslag. Bäst är nästan inledningen med mumiebandet.