1.4

Gräsklipparmannen 2

Fristående uppföljare till Gräsklipparmannen. Jobe Smith har tagit sig in i cyberrymden och hotar nu att förstöra hela vår verklighet och ersätta den med en diabolisk virtuell verklighet där han är gud.

Originaltitel Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace
Alternativ titel Lawnmower Man 2: Jobe's War
Regissör Farhad Mann
Manus Farhad Mann, Michael Miner
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Patrick Bergin, Matt Frewer, Molly Shannon, Austin O'Brien, Ely Pouget, Camille Cooper, Patrick LaBrecque, Crystal Celeste Grant, Sean Parhm, Mathew Valencia, Kevin Conway, Trever O'Brien, Richard Fancy

2021-06-18
Gräsligt dålig film...
Dele
2016-12-04
Anmärkningsvärt dålig.
Tenchi
2012-09-12
Vill minnas att jag sett denna för länge länge sedan. Och att jag bara har dåliga minne av den. Första däremot var lite underhållande.

2012-09-12
Uselhet i kubik.
Bomkia
2007-11-19
Generellt suger filmer med många cyberspace-inslag men detta är fan otroligt. Dom lyckas till och med spöa Pyuns skitrulle 'Arcade' i ren uselhet. Manuset verkar vara skrivet av en hyperaktiv fyraåring och dialogen av en tränad sjöko. Nej, nej nej, undvik - UNDVIK! 1-
GrandMaster_E
2007-02-16
HAHAHA
babalas
2006-10-18
ettan är dålig, den här är urusel
Cethyndra
2006-08-23
Världens sämsta uppföljare.
Daquiri
2006-07-25
Denna film har slagit rekord i att vara dålig uppföljare!
cluster-
2006-05-30
Hur kan den som lade in filmen komma undan med att inte skriva någon filminfo?? Filmen är kass i vilket fall som helst.