Grandma's Boy
Om dagarna är 35-åriga Alex världens äldsta speltestare, men på natten utvecklar han det nästkommande storspelet för X-Box generationen. När en av hans rumkompisar spenderar alla pengar på taiwanesiska nakendansöser så sparkas Alex ut från lägenheten och får lov att flytta till sin mormor och hennes vänner Grace och Bea.

Originaltitel | Grandma's Boy |
Regissör | Nicholaus Goossen |
Manus | Barry Wernick, Allen Covert |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Shirley Jones, Shirley Knight, Kevin Nealon, Allen Covert, Linda Cardellini, Doris Roberts, Nick Swardson, Peter Dante, Heidi Hawking, Jonah Hill, Joel David Moore, Kelvin Yu, David Spade, Rob Schneider, Jonathan Loughran, Shana Hiatt, Kevin Nash |
Mycket bra komedi! Måste höja till 4a efter omtitt.
Det blir inte mycket värre än såhär.
Helt okej faktiskt, den är dum men sevärd.
En kul komedi från Adam Sandlers produktionsbolag "Happy Madison" med de sedvanliga överdrivna karaktärerna och tyvärr lite dåliga låga skämt. Till sin helhet var detta dock bättre än väntat och filmen håller sig faktiskt till största delen på en bra nivå. Jag tycker den var kul att titta på men kanske inget som man direkt lägger på minnet. 3+
Haha, alltså den här rullen är ju så jävla dålig egentligen. Den får en 3:a enbart för han gaysnubben! Hahah.
Väldigt underhållande, särskilt Dante.
Annorlunda och rolig. Inte klockren mem mm gillade!
Jävligt rolig första gången man ser den. Andra gången är den nästan lika rolig. Sen bör man inte se den igen. Men den har allt som en sån här typ av film bör ha. Plus tv-spel. AWESOME!
Helt klockren film. Har sett den hur många gånger som helst, men den är lika bra varje gång. Mer av såna här filmer skulle göras! 5/5.