Good Dick

Good Dick är en ovanlig saga om en ensam och ängslig kvinna och den ihärdiga killen i DVD-butiken som försöker dra ut henne ur den klaustrofobiska världen hon befinner sig i.

Originaltitel Good Dick
Regissör Marianna Palka
Manus Marianna Palka
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jason Ritter, Marianna Palka, Mark Webber, Eric Edelstein, Martin Starr, Tom Arnold, Jesse Garcia, Katherine Waterston, Elisabeth Waterston, Charles Durning, Seth Gabel, Bryce Dallas Howard

Bomkia
2018-07-22
Uppenbarligen inte en film för mig. Kändes mest segt och jag fann förhållandet så dysfunktionellt att det mest kändes jobbigt. 2+
Catwalker
2012-01-23
förövrigt, bra skådisar. blir ju sjukt imponerad av killen i filmen, går verkligen genom eld och vatten för att locka fram tjejen. 99% hade ju gett upp för länge sen.
Catwalker
2012-01-23
bra film, gillade den, svag fyra. "igelkottsproblematiken", bra ord DIprogan. känner igen det där själv, än om jag inte är lika fucked up som tjejen i filmen.
socorro
2010-10-02
Intressant ämne som blir ett helt ok film som dock försöker lite väl hårt med att vara speciell och independent.
answai
2009-10-14
Amerikaner med stor budget producerar i regel skit, tyvärr blir resultatet detsamma med mindre pengar.
tromp
2009-06-09
Första 20 min störde jag mig som fan på karaktärerna. Hade lite känslan av en indiefilm som försöker vara speciell. Men filmen lyfter sig rejält, när den spårar ur lite mer. Godkänd film.
Sussi
2009-04-09
Charmig, underbar och tragisk på samma gång!
DIProgan
2009-03-11
Tyckte den var skitbra. Beskriver igelkottsproblematiken så väldigt väl. Mer filmer om samhällets utstötta!