2.3

Godzillas son

Vetenskapsmän experimenterar med vädret på en tropisk ö. De hittar gigantiska spindlar som attackerar Godzillas son. Godzilla försvarar sin avkomma.

Originaltitel Kaijûtô no kessen: Gojira no musuko
Alternativ titel Monster Island's Decisive Battle: Godzilla's Son, Son of Godzilla
Regissör Jun Fukuda
Manus Shinichi Sekizawa, Kazue Shiba
Genre 60-tal, Science Fiction
Skådespelare Tadao Takashima, Akira Kubo, Bibari Maeda, Akihiko Hirata, Yoshio Tsuchiya, Kenji Sahara, Kenichiro Maruyama, Seishiro Kuno

Godzillasaurus
2014-05-22
Svag, svag trea. En hårsmån från tvåan, men det faktum att jag faktiskt skrattar åt de (avsiktliga) tokroligheterna räddar den.
DrJW
2014-05-18
Så himla fult att ungen låter som en åsna, lol! Ungen heter visst Minilla, även om dem aldrig ger honom ett namn, men namnet står på creditsen om karaktärernas trademark.
the-godfather
2014-01-01
En av de bättre Godzilla filmerna. Men är nog inte den mest seriösa av, utan snarare tvärt om. Men det hände hela tiden något och den var aldrig tråkig. Så därav får den en stark trea utav fem.
Ful_fisk
2012-10-23
Haha, riktigt rolig Godzilla-film! Väldigt oseriös, men när ungen går omkring och snubblar när den får spö om och om igen så är det omöjligt att inte skratta. En positiv överraskning! Fyran undvaras pga misstanken att det goda sällskapet kan ha gjort denna film bättre.
snowman01
2008-04-10
Moralfilm blandat med jättemonster? Nej ingen fungerande kombination
ShenLong
2006-06-17
man kan se den här http://tesla.liketelevision.com/liketelevision/search/movies.php?q=Movies&theme=guide
Rubbermonster
2006-01-09
Mja, inte någon av de bättre. Jun Fukuda borde få stå till svars för allt ont han skapat.