2.3
2.3
Godzillas son
Vetenskapsmän experimenterar med vädret på en tropisk ö. De hittar gigantiska spindlar som attackerar Godzillas son. Godzilla försvarar sin avkomma.

Originaltitel | Kaijûtô no kessen: Gojira no musuko |
Alternativ titel | Monster Island's Decisive Battle: Godzilla's Son, Son of Godzilla |
Regissör | Jun Fukuda |
Manus | Shinichi Sekizawa, Kazue Shiba |
Genre | 60-tal, Science Fiction |
Skådespelare | Tadao Takashima, Akira Kubo, Bibari Maeda, Akihiko Hirata, Yoshio Tsuchiya, Kenji Sahara, Kenichiro Maruyama, Seishiro Kuno |
Svag, svag trea. En hårsmån från tvåan, men det faktum att jag faktiskt skrattar åt de (avsiktliga) tokroligheterna räddar den.
Så himla fult att ungen låter som en åsna, lol! Ungen heter visst Minilla, även om dem aldrig ger honom ett namn, men namnet står på creditsen om karaktärernas trademark.
En av de bättre Godzilla filmerna. Men är nog inte den mest seriösa av, utan snarare tvärt om. Men det hände hela tiden något och den var aldrig tråkig. Så därav får den en stark trea utav fem.
Haha, riktigt rolig Godzilla-film! Väldigt oseriös, men när ungen går omkring och snubblar när den får spö om och om igen så är det omöjligt att inte skratta. En positiv överraskning! Fyran undvaras pga misstanken att det goda sällskapet kan ha gjort denna film bättre.
Moralfilm blandat med jättemonster? Nej ingen fungerande kombination
man kan se den här
Mja, inte någon av de bättre. Jun Fukuda borde få stå till svars för allt ont han skapat.