Godzilla vs. Mechagodzilla

Rymdvarelser försöker ta över jorden och för att lyckas med detta måste de besegra Godzilla. Till sin hjälp har de byggt sin egen monsterkämpe Mechagodzilla. Jordens befolkning svarar rymdvarelserna med att väcka den sovande King Seesar till liv.

Originaltitel Gojira tai Mekagojira
Alternativ titel Godzilla vs. Cosmic Monster, Godzilla vs. Bionic Monster
Regissör Jun Fukuda
Manus Shinichi Sekizawa, Jun Fukuda, Hiroyasu Yamamura, Masami Fukushima
Genre Science Fiction, 70-tal
Skådespelare Akihiko Hirata, Masaaki Daimon, Kazuya Aoyama, Hiroshi Koizumi, Reiko Tajima, Goro Mutsumi, Hiromi Matsushita, Masao Imafuku, Beru-Bera Lin, Shin Kishida

Megalon
2016-10-04
En av de bästa Godzillafilmerna jag sett. Rekommenderas till alla Godzilla-fans!
Godzillasaurus
2014-05-26
Detta var min favorit bland 60- och 70-talsfilmerna om Godzilla, och efter att ha sett om den nu idag får jag säga att den håller alldeles utmärkt. "Människodelen" av filmen funkar ovanligt bra, och de båda nya monstren är balla, även om Seesar/Shisa inte får vara med så mycket.
the-godfather
2013-12-26
Bättre än många av de Godzilla filmer jag har sett. Så denna får en stark trea för högt underhållningsvärde.
LundstedtJ958
2010-10-31
Jag orkade bara inte med den och dess taskiga handling. Tyvärr.
NoWireHangers
2010-08-31
Uträknad tvåa? Inte en chans. Den här filmen är helstolligt tokbra. Minst en fyra ska den ha.
xpor
2010-06-21
Cool och hardcore. Värd att se <3
qwerty1
2009-06-11
Min favoritgodzilla tillsammans med första filmen.
teh_germ
2007-03-25
The Fo-Dog from hell looks so out of place, it's too much even for a Godzilla movie! And that says a lot!
FilmGuden
2006-02-16
Såg den på originalspråk utan text. Häftig handling men dåliga effekter.
Behemoth
2005-12-20
Seesar? King Shisa menar ni väl ändå? Hur som helst, mycket bra film. Snudd på 4:a.