Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Godzilla vs. Ghidorah the Three Headed Monster


Godzilla slåss mot Ghidorah, ett trehövdat monster som kom från en komet som slog ner i Japan.


Originaltitel San Daikaijû: Chikyu Saídai No Kessen
Alternativ titel Ghidrah, Ghidra, the Three Headed Monster, The Greatest Fight on Earth, Monster of Monsters
Regissör Ishirô Honda
Manus Shinichi Sekizawa
Genre Fantasy, Action, Science Fiction, 60-tal
Skådespelare Akiko Wakabayashi, Takashi Shimura, Yosuke Natsuki, Yuriko Hoshi, Hiroshi Koizumi, Emi Ito, Yumi Ito
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 158
Filmnummer 10520

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2019-12-19
Bland det bättre jag har sett i det här träsket. Det är sannerligen mycket som pågår i den här filmen. Förutom de fyra monstren får vi prinsessor, lönnmördare, rymdvarelser och miniatyr-feer, och jag måste säga att de lyckas balansera allting ganska bra. Filmen är förvånansvärt sammanhängande med tanke på förutsättningarna. En del dumroliga sekvenser blir det också, men det är långt ifrån den mest flippade filmen av sitt slag. Dock blir det väl fånigt när monstren ska kommunicera med varandra. Spektaklet är iaf underhållande nog för att det ska räcka till en svag trea

2014-09-18
Den vanliga visan med ömsom sirapsseg ingen-bryr-sig-intrig bland människorna, ömsom barnsligt pigg action med monstren. Fånigare än det mesta, särskilt debatten mellan Godzilla, Rodan och Mothra, men något har väl dessa rullar eftersom man fortsätter att se dem.
AlaRegularis
2014-05-19
Mycket bra och underhållande film. King Ghidorah gör sin entré i serien här, och det är minst sagt episkt. Godzilla, Rodan OCH Mothra går sammans för att till slut lyckas besegra den trehövdade besten.
Sandman
2014-03-03
Inte en av de bättre Godzillafilmerna. Det dröjer ca 45 minuter innan något spännande händer och actionscenerna är med Godzillamått mätt bara okej. De humoristiska inslagen gjorde dock filmen i viss mån sevärd.
the-godfather
2013-12-29
En av de bästa Godzilla filmerna, tror nog att den placerar sig bland topp 5 inom serien. Lite seg första halvan men sen mot slutet så blev det bara åka av! Bra och underhållande.

2013-10-09
Gillar Godzilla men det här va lite fånigt.

2010-02-15
Mycket underhållande monsterklassiker. Lite glest med action första halvan av filmen kanske, men jäkligt intensiv mot slutet. Ghidorah är förbaskat cool dessutom. Ett favoritmonster må jag säga. Det är mycket komik i den här, vilket drar ner den lite. Den största komiken är nog den då man inte ska skratta, och det är iofs skoj. Fighterna är riktigt roliga på sina håll. Stark 4
Thorning
2009-09-26
Worst piece of crap I ever saw! Alltså, det här är ju inte ens roligt. Som typ när de spelar volleyboll med stenen osv. Visst skall man se filmerna med en oseriös underton men seriöst ... dra åt helvete vilken skit det här egentligen är. Pallar inte. Jag blir bara provocerad ... De försöker ju inte ens.
akalliaridis
2009-09-14
Riktigt kul subplots, till den grad att filmen tappar lite när alla monster dyker upp och det blir mer business-as-usual.
snowman01
2009-09-10
Rätt bra Godzillarulle. Tyckte människornas story fungerade (om än löjlig på sina håll) och Ghidorah är en av de ballaste monsterna i Godzillauniversumet.
Visa äldre kommentarer »