1.4

Glitter

Den unga sångerskan Billie överges som barn av sin mor och växer upp under dåliga förhållanden i förorten, men får sitt stora genombrott i livet då en DJ hör hennes demo-kassett. Så småningom inleder de ett förhållande... Detta romantiska drama om den unga sångerskan Billie utspelas i New York under det tidiga 80-talet.

Originaltitel Glitter
Regissör Vondie Curtis-Hall
Manus Kate Lanier
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Mariah Carey, Max Beesley, Da Brat, Tia Texada, Valarie Pettiford, Ann Magnuson, Terrence Howard, Dorian Harewood, Grant Nickalls, Eric Benét, Padma Lakshmi, Don Ackerman, Ed Sahely, Carmen Wong

MaxMackan
2014-09-25
Underhållande dålig. Misslyckas med precis allt. Känns som något som någon gjort på mediagymnasie... men som sagt det blir underhållande dåligt!
Raxit
2014-09-11
Jag skulle kunna skriva en avhandling om allt som är fel med den här filmen. Den enda som inte behöver gömma sig i skamvrån för det här skitalstret är möjligen kameramannen då filmen är mediokert filmad... till skillnad från alla andra insatser som är helt jävla horribla. Vem fan går runt med sitt efterblivna smeknamn i form av ett halsband runt nacken hela tiden!?!? Dice, han skulle ha hetat Deuce.
RadioSaga
2013-03-15
Idén till manuset var intressant enligt min mening. Bättre arbete bakom, bättre casting och starka grund att gå på så skulle det kunna ha en del potential.

2010-09-13
Törs man ens se den här? Man får väl men för livet då..
kus
2010-08-26
Så dålig så jag nästan glömt bort den.
GrandMaster_E
2010-03-26
Fruktulöst ytligt och tunnt, med den längden kunde fokus legat på något annat än, ja, vad det nu var förutom Mariah och inte karaktären Billie :P
chariot
2009-12-04
Herregud så dåligt. Mariah Carey är sjukt fånig.
WideOpenSpace
2009-09-19
Att vara världens bästa sångerska betyder inte att man är världens bästa skådespelerska. Tror dock inte att den gör Mariahs talang rättvisa - manuset är helt enkelt utom räddning.
jmortin
2009-09-08
Varje nanosekund av denna film vållar våldsam smärta i betraktaren. Det är, utan tvekan, den sämsta film jag sett. (Trivia: ligger på imdb:s botten 100)
Ocean
2009-08-24