2.2
2.2
Girls! Girls! Girls!
Elvisfilm där Ross Carpenter jagas av horder av flickor men inte kan bestämma sig för vem han gillar mest.

Originaltitel | Girls! Girls! Girls! |
Regissör | Norman Taurog |
Manus | Edward Anhalt, Allan Weiss |
Genre | Musikal, Komedi, 60-tal |
Skådespelare | Elvis Presley, Stella Stevens, Robert Strauss, Jeremy Slate, Laurel Goodwin, Benson Fong, Guy Lee, Frank Puglia |
Väldigt tramsigt i vanlig ordning men godkänd underhållning!
Lockande titel... men förmodligen en av Elvis sämsta filmer. Ett plus för "Return to sender"
Blev positivt överaskad då filmen går i lite samma anda som Blue Hawaii fast lyckas bibehålla ett bra tempo och är fylld av vassa repliker, handligen är inget att häga i julgranen, men då filmen mer bör betraktas som en musikal så kan detta kvitta. Blev dessutom golden globe nomninerad för bästa musikal år 1963
Positivt överraskad! Försökte se Elvis filmer när jag var mindre, men pallade inte se mer än 15 minuter av dom, Nu har jag skaffat några och har bestämt mig för att se dom.
Ärligt talat tycker jag att han är den bästa skådisen i den här filmen dessutom.
Vadå girls girls girls? De etablerade lite i början att han var eftersökt men titelsången är helt missvisande, själv verkar han ju mest tycka att flickor är trubbel och vill bara ha sin segelbt och sin skeppsgosse som han tafsar på rumpan i en minnesvärd scen. Andra minnesvärda scener var grannarna-knackar-i-väggen-låten och kvinnan som försökte köpa Elvis som hållpojke. Kul.
Som i alla Elvis spel/musicalfilmer orkar han lyfta filmen till en 2 på grund av musiken
Elvis!Elvis!Elvis!