billiga elavtal

billiga elavtal
2.3

Gift med maffian

Den raffiga gangsterhustrun Angela får äntligen tillfälle att leva ett vanligt liv när hennes man mördas. Men det blir inte så lätt som hon trott. Gangsterbossen Tony gör allt för att lägga beslag på henne och den snygge Mike som dyker upp visar sig vara FBI-agent.

Originaltitel Married to the Mob
Regissör Jonathan Demme
Manus Barry Strugatz, Mark R Burns
Genre Komedi, Kriminalare, Romantik, 80-tal
Skådespelare Matthew Modine, Michelle Pfeiffer, Dean Stockwell, Joan Cusack, Alec Baldwin, Oliver Platt, Mercedes Ruehl, Trey Wilson, Charles Napier, Ellen Foley, O-Lan Jones, Frank Ferrara, Gary Goetzman, Nancy Travis, Chris Isaak, Tracey Walter, Paul Lazar

Skapad 2019-11-09 av BobbyPeru
Regissören Jonathan Demme lyckades väl med I vildaste laget från 1986. Två år senare kom hans hejdlösa drift med maffian. Gift med maffian handlar om maffiatjejen Angela de Marco(mästerligt s...   Läs mer »

TFJ
2020-07-05
Charmig och rolig romantisk komedi.
Supernaut
2012-02-01
Lättglömd och fånig även om den hade lite charm när jag var barn.
Brigante
2009-05-18
Hade hört att den skulle vara vitsig, uppfriskande och underhållande. Själv satt jag mest och irriterade mig på Matthew Modine vilket inte hjälpte filmen. Inte den komiska maffiarulle jag trodde den skulle vara.
Goirwei
2008-10-31
dålig :/
FrågaEwa
2008-01-27
Pfieffer har aldrig varit så snygg.
*hallon*
2007-01-31
Charmig och rolig.
jimmyringo
2006-12-05
Kul och välgjord bagatellartad underhållning. Dean Stockwell är rolig som maffiaboss.
Bomkia
2006-04-10
Viss underhållning på ett sånt där typiskt 80-talsvis.

2006-03-30
Udda humor
RiffRandell
2005-07-18
Michelle Pfeiffer gör sin bästa roll i den här underhållande/spännande maffiaparodin av Jonatan Demme!