Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Giant Little Ones


När Franky på sin 17-årsdag blir alltför närgången med sin bäste vän Ballas förändras hans liv - från populär sporthunk till potentiellt mobboffer.


Originaltitel Giant Little Ones
Alternativ titel G.L.O.
Regissör Keith Behrman
Manus Keith Behrman
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Josh Wiggins, Darren Mann, Taylor Hickson, Maria Bello, Kyle MacLachlan, Niamh Wilson, Hailey Kittle, Peter Outerbridge, Stephanie Moore, Kiana Madeira, Olivia Scriven, Evan Marsh, Carson MacCormac, Jeff Clarke, Cory Lee, Troy Boudreau
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 40
Filmnummer 131363

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2021-09-03
En ungdomsfilm med bra tempo, udda personligheter och oväntade förvecklingar. Blandar lättsamt med allvar. Det är många vanliga tonårskänslor och situationer. Lagom förstärkt för att beröra och väcka tankar, men utan att bli för djup, fånig eller pinsam. Älskar det. Jag roades särskilt av tjejen som flörtar och planerar sexdebuten hela tiden. Nästan varje gång hon öppnar munnen säger hon något charmigt och kvicktänkt. Jag är mindre förtjust i utvecklingen. Men en intressant överraskning i genren. Stark trea.
mammene
2021-08-24
Bra balans här mellan sak och orsak. Man fastnar inte i det sexuella, utan fokuserar mer på människan, identitet, kamratskap och tonårsproblem. Sedan blir det kanske lite fioler, men inte så farligt.
MrLawrence
2021-08-23
Skulle nog egentligen blivit en tvåa, men Fucking Åmål-scenen till In Undertow av Alvvays gav mig ändå rysningar!
Rai
2021-08-02
En fin film, som inte fokusera allt för mycket på sexualiteten, utan på själva människan. Många sådana här filmer med detta tema har en tendens att bli för sliskiga eller för överdramatiska...
haajen
2020-02-16
Filmen är för konturlös, flera av karaktärerna förblir frågetecken, man förstår dem inte riktigt och därför blir jag aldrig så värst engagerad.
callusis
2019-06-19
Josh Wiggins är ingen höjdare direkt.
Ranma
2019-03-13
Otroligt fin närvaro och skådespelarinsatserna är mycket bra. Man känner verkligen med dem. Fint foto och härligt soundtrack.