Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Giallo


En italiensk kommissarie hjälper en amerikanska att leta efter hennes syster i Milano, som blivit kidnappad av seriemördaren känd som "Giallo" (Yellow).


Originaltitel Giallo
Regissör Dario Argento
Manus Jim Agnew, Sean Keller, Dario Argento
Genre Kriminalare, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Adrien Brody, Emmanuelle Seigner, Elsa Pataky, Robert Miano, Silvia Spross, Daniela Fazzolari, Lorenzo Pedrotti
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 289
Filmnummer 67268

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2018-03-06
Brody är så dålig, och Argento har än så länge inte lyckats övertyga mig (men har då inte sett hans mästerverk).
Stygga-Vargen
2016-10-29
Bland det sämsta Argento gjort!
TheHorrorfan
2015-02-16
Överraskande bra. Trodde att den skulle vara tråkig och intetsägande, men det var den inte. Ganska bra underhållning. 3,5.
johnny_silvers
2015-02-13
Totalt värdelös på alla sätt och vis. En studie i en regissörs förfall.
daniel77
2015-01-09
Den har sina stunder, fina miljöer och passande skådespeleri – men Argentos tidigare elegans verkar helt ha försvunnit.
Catapilla
2014-12-24
Paradoxalt nog inte en Giallo utan en våldsam kriminal thriller som helt saknar alla Giallo genrens kännetecken. Inte en genomrutten film men misstagen som begås är för stora för att bortse ifrån, rätt långt ifrån godkänt. Mycket svag tvåa.
NoWireHangers
2013-05-23
Inget mästerverk men helt ok. Bättre än jag väntat efter att ha läst alla negativa kommentarer.
AlbinWesley
2013-04-11
Inte så värst intressant, men jag såg inte filmen tillräckligt koncentrerat för att kunna rättfärdiga en etta, om den förtjänar det. Jag har heller ingen lust att se igenom den igen för att kunna ändra. Så det får va som det blir.
Adoniram
2012-03-04
En helgjuten film, dessvärre helgjutet usel.

2011-11-17
Farligt nära en etta i betyg. Kanske att det vore det mest rättvisa betyget, men jag känner mig för tillfället generös. För mig som har sett Argentos tidigare filmer och med åren lärt mig att uppskatta flera av hans filmer, så är det tragiskt att se hur han kan spotta ur sig sådan här skit. Men samtidigt så är jag inte förvånad eftersom hans karriär under en längre tid har varit nedåtgående. Bäst vore om han slutade att filma helt för han behöver inte bevisa någonting, inte för sig själv, inte för alla fans och inte ens för alla tvivlare. Det finns säkert någonting annat mer meningsfullt som han kan ägna sig åt istället. Att han nu håller på att färdigställa en film om Dracula och dessutom i 3D känns inte alls lockande. Ännu mer effektsökeri på bekostnad av en bra handling, intressanta karaktärer och duktiga skådespelare. Sett till Giallo som film så är det en riktigt dålig sådan, vars handling vare sig imponerar eller engagerar. Karaktärerna är riktigt bleka och likaså skådespelarna. Att Brody och Seigner ens ställde upp i den här filmen måste ha handlat om att dom fick bra betalt samt att någon övertalade dom. Hade dom bara läst manus så hade dom haft vett att hålla sig borta från den här filmen. Det enda som jag tycker är något bättre än allt annat i filmen är musiken.
Visa äldre kommentarer »