Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

G.I. Joe: The Rise of Cobra


En militär elitstyrka känd som G.I. Joe, tar sig an en ond organisation som leds av en ökänd vapenhandlare.


Originaltitel G.I. Joe: The Rise of Cobra
Regissör Stephen Sommers
Manus Stuart Beattie, David Elliot (III), Paul Lovett
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Channing Tatum, Marlon Wayans, Dennis Quaid, Sienna Miller, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Levitt, Rachel Nichols, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Saïd Taghmaoui, Ray Park, Lee Byung-hun, Arnold Vosloo, Jonathan Pryce, Leo Howard, Brandon Soo Hoo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3569
Filmnummer 71301

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Ett företag som tillverkar vapen, MARS, tar fram ett vapen som kan äta sig igenom metall inom loppet av sekunder med hjälp av avancerad nano-teknologi. Under transporten av stridsmissilerna blir mi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-08 av zerion
Det har varit ett bra år, kan man ana, för leksaksföretaget Hasbro. Dels har Transformers fått en uppföljare och så har de gamla actionfigurerna G.I. Joe gjort entré på den vita duken. [-]Dett...   Läs mer »

Skapad 2019-11-08 av frienatic
Lekte ni som jag med gubbar när ni var små? I så fall är chansen stor att ni stött på G.I. Joes:en och deras ärkefiender Cobras innan. Gubbarna, som gavs ut under namnet Action Force i Sverige,...   Läs mer »

Kommentarer


WillyV
2017-06-07
Korkat men actionspäckat.
unketknyte
2016-04-06
Man måste va sugen på snabba klipp och ösig action annars kan den med fördel hoppas över
AlbinWesley
2016-01-17
Sedvanligt medioker actionfilm som har en del välfungerande scener och en del riktigt risiga repliker.
Brouhaha
2015-01-12
Imponerande dålig i förhållande till budget. Dock tillräckligt flösig rakt igenom för att gå att se på.
Krille80
2015-01-05
Filmens långa speltid var inte till dess fördel då det man uppskattade inledningsvis med snygga actionscener, specialeffekter och ytliga men sköna karaktärer mot slutet bara blev tröttsamt. Sienna Miller är dock lätt att vila ögonen på från början till slut. 2+
zallaxx
2015-01-02
Tyckte att skådespeleriet var taffligt men filmen hade konstant action och mycket ögongodis för oss som gilar tech.
Lotso
2014-07-12
I sin helhet en dålig film och jag förväntade mig inte att den skulle vara så här dålig och ännu en film som förstör dem gamla tecknade 80-tals serierna och nästa år kommer något som ligger mig varmast om hjärtat också att bli förstört, TMNT. Men sedan så är utförandet väldigt kasst också. Där är ingen struktur och filmen hoppar från scen till scen och actionscenerna är inte särskilt bra för du bli konstant distraherad av dem dåliga dataeffekterna. Den enda actionscen som var något bra var Paris scenerna men det var det. Skådespeleriet var ingen höjdare och efter jag såg denna filmen slog det mig att jag under en månads period har sett 3 filmer med Marlon Wayans vilket är ett rekord för mig med tanke på hur mycket jag hatar killen. Men fortfarande ser jag hellre om denna än Transformers 2 eller Transformers 3! Men på någon konstig vända tror jag mer på uppföljaren. Cobra har sin officiella mask på sig, Bruce Willis och The Rock medverkar också och när jag såg trailern på filmen blev jag inte lika avskyvärd som jag trodde.
Itake
2014-06-14
Orkade inte se klart ens
Salvation_Mind
2014-06-14
Underhållande film för målgrupp 10-15 år. Detta var ju en slöseri med tid för mig, det enda pluset var lite fräschhet gällande vapen o teknologi annars gav den här filmen mig inte mycket alls.
Howler19
2014-05-04
Dansar på den berömda tunna linjen mellan popcorn-underhållning och tröttsamt nonsens, och finner sig lite för ofta på fel sida.
Visa äldre kommentarer »