Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Ghosts of Mars


Det är i slutet av 22:a århundradet och platsen är en dammig liten gruvstad på Mars. En liten grupp poliser har fått uppdraget att transportera en extremt farlig man, Desolation Williams, tillbaka till den största staden på Mars, Chryse.


Originaltitel Ghosts of Mars
Regissör John Carpenter
Manus Larry Sulkis, John Carpenter
Genre Action, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Natasha Henstridge, Ice Cube, Jason Statham, Clea DuVall, Pam Grier, Joanna Cassidy, Richard Cetrone, Robert Carradine, Duane Davis, Lobo Sebastian, Rodney A Grant
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2074
Filmnummer 3377

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av entalpi
Regissören John Carpenter har jag gillat ända sedan jag såg The Thing och Flykten Från New York - för att inte tala om Big Trouble In Little China. En film gjord av Carpenter innehåller för det...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av billybob
Det är i slutet av 22:a århundradet och platsen är en dammig liten gruvstad på Mars. En liten grupp poliser har fått uppdraget att transportera en extremt farlig man, Desolation Williams, tillbak...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av ray
Det hela tar vid någon gång i slutet av det 22:a århundradet på den då koloniserade planeten mars. En grupp poliser har i uppdrag att eskortera den extremt farlige brottslingen Desolation William...   Läs mer »

Kommentarer


henrikj
2020-11-25
Ojoj, mina ögon. Dialogen är verkligen katastrofal, liksom manus och utförande. Underhållande taffligt! Synd på häftig idé men Carpenter verkar här ha tappat fingertoppskänslan lite.
myslas
2017-10-24
Knappt ens värdigt en b-film. Man har svårt att tro att John Carpenter står bakom det här skräpet.
Mr_v
2017-07-27
Om man tänker bort att det är Carpenter som regisserat och istället tänker att någon som inflerats av honom regisserat den här rackaren på klen budget funkar det som b-underhållning. Annars är det tyvärr rätt undermåligt. Alla Carpenters kännetecken finns ju här, men fingertoppskänslan är som bortblåst. Kulisserna ser för bedrövliga ut också. Vi får se hur filmen känns när den åldrats ytterligare 10 år, möjligen att charm kan komma med tiden.

2016-10-12
Carpenter har väl aldrig varit mannen som Hollywood slängt pengar över direkt, men när kulissen utgörs av röda plyschkuddar och målad pappkartong så är känslan av att befinna sig på Mars extremt långt borta. Ett bottennapp även med amatörfilmsmått mätt.
tandersten
2016-03-28
KiZZ vs Mad Max on mars.
Punkliv
2014-06-01
De otroligt dåliga och väldigt underhållande fightingscenerna drar upp betyget till en mycket svag två.
Grillo
2014-05-06
Bättre än jag väntat mig. Till stor del korkad handling med väldigt tveksamt upplägg, men lagom underhållande action tillräckligt för en tvåa.
AlbinWesley
2013-10-01
Jag förstår dig ej, John Carpenter. Är detta ett försök att ta alla dina bra filmer och kombinera till en? Det är ingen bra idé. Dock sprudlar filmen av bra idéer. Synd bara att de urusla är fler. Den får en tvåa för att jag gillar kulisserna på Mars.
RichardEk
2013-07-23
Splatter enligt formulär B som i B-film. John Carpenter har alltid gjort b-filmer med liten budget. En del av hans b-filmer är sällsynt sevärda (som 'Flykten från NY'), andra är det inte. 'Ghosts of Mars' ligger mitt i mellan. Det finns en del spännande scener i denna extremt blodiga film (den skulle lika väl kunna heta 'Cannibals of Mars'). Tyvärr har Carpenter gett vika för vad som sannolikt är producenternas krav och lagt in 'attityd' och 'hurtbullighet' som är helt felplacerad (Ice-T:s närvaro), som sänker helhetsintrycket.
Dutch
2013-02-22
Hårdrock och Mars-splatter, me like.
Visa äldre kommentarer »