Ghosts
Utanför det stora slottets grind står pöbeln, med avsikt att driva bort den spöklike man som bor där. Väl inne i tronsalen konfronteras den spöklike, och ett ställningskrig utbryter.

Originaltitel | Ghosts |
Alternativ titel | Michael Jackson's Ghosts |
Regissör | Stan Winston |
Manus | Stan Winston, Mick Garris |
Genre | Kortfilm, Musikal, Skräck, 90-tal |
Skådespelare | Michael Jackson, Pat Dade, Amy Smallman, Rey-Phillip Santos, Heather Ehlers, Mos Def, Stan Winston, Mike Smithson, Kendall Cunningham, Shawnette Heard, Edwina Moore, Loren Randolph, Charlie E Schmidt Jr, Seth Smith |
Folket i en liten stad beger sig till det närliggande spökslottet där en främmande man bor. En man som lever för att skrämma andra. I ett desperat försök att driva honom på flykt skall folket... Läs mer »
Skön. Musiken är rätt bra, i min mening. Storyn är kanske lite larvig, men det är trots allt intressant att se. Slutet var rätt charmigt.
Tråkig film med förvånansvärt dålig musik. Coola effekter räcker inte alltid långt.
Varförfår den vara med men inte thriller och bad?
Tvivlar inte alls på att Michael var sådär i verkligheten. Skum, oförutsägbar och stencool. Må han vila i frid.
En fin allegori över Michaels utsatthet, gjord med skaparglädje och glimten i ögat. Stundtals blir det dock ganska tramsigt, men Mike är Mike och Mike är/var ett geni. All min respekt!
mikey boy!
Grymt snygg!!
coolish
Värd! :)
Mycket vettig liten musikfilm med skräcktema. Den inhåller lite av Tim Burtons vackra sagoberättande. Den är nog inspirerad av hans filmer.