Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Ghostbusters: Afterlife


En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters – och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.


Originaltitel Ghostbusters: Afterlife
Alternativ titel Ghostbusters 3
Regissör Jason Reitman
Manus Gil Kenan, Jason Reitman
Genre Komedi, Äventyr, 2020-talet
Skådespelare Carrie Coon, Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Logan Kim, Celeste O'Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts, J K Simmons, Shawn Seward, Sigourney Weaver, Bob Gunton, Billy Bryk, Sydney Mae Diaz, Hannah Duke, Bokeem Woodbine, Paulina Alexis, Josh Gad (röst), Shohreh Aghdashloo (röst), Olivia Wilde
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 256
Filmnummer 141400

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Turtleboy
2023-08-25
Jag hittar ut själv
bnw
2023-07-19
Ooh! Här var det mycket varma känslor!
Stan
2023-04-14
Förutsägbar men charmig
Rune2000
2023-02-18
En lagom mysig och nostalgisk återblick av Ghostbusters. Filmen är i stort sätt en ny version av den första filmen fast i en ny miljö, så handlingen är knappast spektakulärt. Men gillar man Ghostbusters så är denna film helt klart värt att se.
Starlette
2023-01-26
Marshmallows!
Bumbi78
2022-11-20
Problemet med de flesta sentida uppföljarna och nyinspelningarna av klassiska filmer är att de så förbaskat ansträngt måste tilltala en ny liksom gammal publik. Nostalgin måste möta nytt så att säga. Ibland lyckas det, ibland inte. Här ligger hela tiden ett skimmer av nostalgi som är roligt till en början, men som knappast gynnar storyn som snabbt hamnar i bakgrunden. Snyggt gjord och tillräckligt underhållande, men den vänder sig främst till en ung publik.
Sheepy
2022-08-22
Ettan kanske är hård men detta funkar inte alls. I Ghostbusters (2016) blev vi bjudna på vaginaprutt skämt, mossiga referenser och en final som var plockad från ”The Mask” men med sämre utförande. I denna får vi lillgamla jobbiga ungar, romantik som inte är trovärdig och löjligt mycket sentimentalitet (t.o.m. en scen som är extremt lik ”do it for her” i Simpsons). Snälla, gör något nytt av Ghostbusters istället.
Nathalena
2022-08-19
Charmig och rolig , ett måste för äkta ghostbusters fans. Får inte missa extra scenen i eftertexterna. En sevärd uppföljare istället för feminist versionen!
isecore
2022-04-02
Inte speciellt originell eftersom typ 75% av filmen är ungefär samma handling som i den första från 1984, men den är å andra sidan charmig och tillräckligt underhållande.
Xeno
2022-02-05
Ghostbusters goes lilla Jönssonligan. Skräp.
Visa äldre kommentarer »