Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Livet från den andra sidan


I denna romantiska komedi får vi möta Bertram Pincus, en man som inte kan räkna social kompetens som en av sina starkare egenskaper. En dag avlider Bertram helt oväntat, men lyckas mirakulöst återupplivas efter sju minuter. Detta bidrar till en ny, för honom, mycket irriterande egenskap ? han kan se spöken.


Originaltitel Ghost Town
Regissör David Koepp
Manus David Koepp, John Kamps
Genre Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Ricky Gervais, Tea Leoni, Greg Kinnear, Alan Ruck, Kristen Wiig, Bill Campbell, Aasif Mandvi, Dana Ivey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2859
Filmnummer 59704

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-11-27
Dålig och tråkig film.
Stygga-Vargen
2021-11-24
Bra och rolig film.
Thesongunsung
2020-12-30
Stark 3a på grund av Ricky Gervais, det känns som att han skrivit sina egna repliker, vilket är en definitiv fördel. Inte världens mest originella eller gripande film, men den håller måttet och är en stabil romantisk komedi med en afterlife-twist.
Halofreak92swe
2015-03-08
Charmig, smårolig och annorlunda romantisk komedi. Helt ok. 3-.
Krille80
2014-12-24
Ricky Gervais är i riktigt fin form här och manusförfattare/regissör David Koepp har försett honom med sköna och underhållande repliker(kanske har Gervais bidragit en del?). Ser man till historien så ligger den hela tiden på gränsen mellan att vara orginell och oorginell samtidigt som den kämpar mot det som är typiskt romantisk-komedistuket från Hollywood. Ibland förlorar filmen kampen och inbland överraskar den och vinner. Gillar du Gervais så är det inget snack om saken. 3+
StureStenhög
2014-03-27
Ingen katastrof direkt, men verkligen ett praktexempel på slött filmskapande. Själva scenariot tilltalar mig egentligen, och att det gjorts förr är inget problem, men man har sannerligen inte lagt mer tankeverksamhet på det än vad som var absolut nödvändigt. Spökgrejen används lite godtyckligt när det passar, så potentialen utnyttjas inte alls och det blir inget annat än en vanlig rom-com-gimmick. Premissen för själva kärlekshistorien är verkligen lövtunn, och den följer sen den givna vägen med tillhörande moralkakor. Mest av allt stör jag mig dock på att karaktärerna beter sig ologiskt mest hela tiden, återigen beter de sig som det passar filmen för tillfället. Den misantropiska humorn har iaf sina stunder, och även om det är en ganska trött skildring av en misantrop-karaktär, så gillar jag huvudpersonen lite grann. De flesta av de brister jag har nämnt är också överkomliga, särskilt sedda var och en för sig. Visst är det helt okej underhållning för stunden, och nog finns det klart värre val man kan göra om man vill se nåt i den här genren, men jag hade behövt nån form av gnista av genuin inspiration för att lyfta det här över en stark tvåa
Docklands
2014-02-23
Fokuset är så otroligt fel här, för att tilltala mig. Men lite rolig vart det på sina ställen. Men allt borde göras om.
booby
2013-05-29
Mja.. chill film men rätt svagt betyg.
Xenox
2012-12-28
Filmen funkar att se om man har tråkigt, men den kunde ha gjorts bättre. Stark tvåa.
karlmats
2012-12-20
Jag gillade den här ännu mer vid en omtitt och 3an stärks. Även om filmen är en total bagatell så är den väldigt lätt att bara tycka om för vad den är och att den inte försöker vara något mer än vad den är. Ricky och Leoni är väl ett så udda par man får se i Hollywood och att det faktum att de får det att funka säger en hel del om utförandet här. Älskar båda och den här gången var t.o.m. Kinnear kul att se. I sin lilla roll som doktor tycker jag också Kristen Wiig visar att hon är en av de roligaste kvinnliga skådisarna idag. Charmigt och med ett perfekt slut, jag kan inte begära mer.
Visa äldre kommentarer »