Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Ghost Rider


Johnny Blaze, en motorcykelstuntman, tvingas sälja sin själ till de mörka makterna för att rädda sin far. Men priset Blaze får betala är att han förvandlas om nätterna till en glödande demon som tar ut all sin hämnd och ilska på skurkar.


Originaltitel Ghost Rider
Regissör Mark Steven Johnson
Manus Mark Steven Johnson, Shane Salerno
Genre Action, Thriller, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Eva Mendes, Arthur Angel, Wes Bentley, Laurence Breuls, Peter Callan, Sam Elliott, Peter Fonda, Donal Logue
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6020
Filmnummer 46760

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av kanzi
Marvel Comics är superhjälteförlaget som på senare år tagit över filmvärlden med sina actionhjältar. Efter \"Blade\", \"Hulk\", \"X-Men\", \"Fantastic Four\", \"Daredevil\" och framförallt \"...   Läs mer »

Skapad 2019-12-15 av Pebosjan
Få kvinnor kan få mina ben mjuka som gummi, men Eva Mendes är en av dem. Precis som Kate Beckinsale är den stora orsaken att jag har sett \"Pearl Harbour\" mer än fem gånger, så är Eva Mendes ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-03-23
Hehe, rätt underhållande fast riktigt dålig...
Andreas_
2021-11-23
Min favorit anti-hjälte får sig sin egen film, älskade serietidningen ghost rider som liten grabb och han är utan tvekan den coolaste karaktären i Marvels Universum, synd bara att filmen är riktigt dåligt gjord, visst är effekterna helt okej och en del riktigt tunga namn i rollerna såsom Nic Cage, Eva Mendes, Sam Elliot och självaste Peter Fonda men det räcker tyvärr inte när den kasse regissören till den kassa filmadaptionen av en annan Marvel hjälte nämligen Daredevil (med Ben Affleck) står bakom kameran, Mark Steven Johnson är så fel för denna film att man kan inte annat än att slå sig för pannan...det skulle ha varit en Guillermo Del Toro eller Sam Raimi eller James Wan eller någon liknande regissör för att detta skulle bli riktigt bra, men tyvärr...Columbia Pictures som då ägde rättigheterna till karaktären svamlar bort detta med hög precision, tack och lov så har nu Marvel fått tillbaka rättigheterna och jag kan nu bara drömma om att få se Ghost Rider göra entré i det stora universum som Disney ihop med Marvel byggt upp, kanske som en serie på Disney+ t.ex. Om man summerar hela eländet så kan jag inte annat säga att manuset är katastrofalt dåligt, regin är katastrofalt dålig, skådisarna utöver dom större namnen är katastrofalt dåliga och dialogerna är pinsamt dåliga, sen som ett gammalt fan av serietidningen så ärNicolas Cage helt fel i rollen johnny Blaze dessutom, dom få positiva bitarna är Peter Fonda som djävulen, fantastiska Sam Elliot som föregångaren Ghost Rider samt att produktionen av effekterna inte alls är så dumt och att den faktiskt är betydligt bättre än uppföljaren som kom några år senare, utöver det så är det total katastrof och ingen film man vill se fler än en halv gång och betyget blir en svag 1:a
Starkbröl
2021-01-23
Åh wow. Bara wow.
WoodWoman
2015-02-20
En av dom samsta filmerna jag sett!
Krille80
2014-12-09
Jag var verkligen på perfekt humör för en film av denna sort när jag såg den. Jag brydde mig inte om de ibland löjliga dialogen eller mindre bra skådisarna utan jag lät mig bara uppslukas av filmens lekfullhet, de sköna specialeffekterna, vackra Eva Mendez och troligtvis den coolaste superhjälten av de alla, Ghost Rider.
sublim
2014-08-27
Det är inte direkt bra, men inte alls så illa som en film värd en etta i betyg är. Ok mytologi, Cage är som vanligt och specialeffekterna rätt snygga. Inget man ser två ggr dock.
Bullen84a
2014-08-22
Bra effekter
AlbinWesley
2014-04-25
Jag gillar mytologin och tycker det tar sig när man kommit förbi en tråkig inledning. Inte nämnvärt bra, men inte heller så jävla illa som många vill få det till.
RobinsTaste
2013-11-20
Allmänt känd som: filmen som får mig att spy ur röven och skita ur munnen under 2 timmars tid! Nä, seriöst sett. Inte bra alls. Vilket anti-klimax!
DashX
2013-02-20
Töntigt... Men puss på Sam Elliott! <3
Visa äldre kommentarer »