Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Ghost Machine


Några amerikanska unga militärer som jobbar med programmering lånar olovligen hem en ny simulator för att leka lite med under en helg. Men det får dom snart ångra. Dom kopplar upp systemet i en övergiven och hemsökt byggnad. Men det dom inte vart är vad som den har använts till innan Byggande användes för att tortera och förhöra fångar angående terrorattentaten den elfte september 2009 emot World Trade Center, vissa tortyrer gick lite för långt och gjorde att fångarand dog en ond bråd död. Nu har någon eller rätare sagt något kopplat upp sig i deras lånade AI. Denna vålnad utmanar dom i ett spela där du dör på riktigt om du dör i spelet, Hur stoppar man någon som redan är död och är även en bit av ett högteknologiskt och övermänskligt datorprogram?.


Originaltitel Ghost Machine
Regissör Chris Hartwill
Manus Sven Hughes, Malachi Smyth
Genre Action, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Sean Faris, Rachael Taylor, Luke Ford, Halla Vilhjálmsdóttir, Sam Corry, Josh Dallas (röst), Richard Dormer, Jonathan Harden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 78494

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2011-06-11
Känns väldigt B i vissa partier medan den är ok i andra. Den grova brittiskan är lite jobbig och det händer som sagt inte så mycket. Den tar sig dock mot slutet.
Rupe
2009-12-11
Hyggliga effekter för att vara lågbudget, men filmen i övrigt...nja. Inte speciellt originell handling, men jag antar att det nästan börjar bli en egen genre, det här med att koppla upp sig i en artificiell värld där man kan dö på riktigt. Men det finns ju bättre filmer inom den genren i så fall. Luke ford ser definitivt ut som Johan Glans, haha!
Amour
2009-12-08
Tycker Luke Ford ser ut som Johan Glans när jag såg fodralet.... haha Sjukt död film tycker jag, inget speciellt som händer och effekterna var inget speciellt, däremot var skådisarna inte så dåliga som mååånga andra skådisar är i dessa typer av B filmer, så ger denna filmen en svag 2a.