Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Get Out


När en ung man besöker sin flickväns familjegods inser han snart att hennes familj har lömska avsikter med sin inbjudan. Till en början tolkar Chris familjens överdrivet tillmötesgående beteende som ett nervöst sätt att hantera dotterns etniskt blandade förhållande. Men en rad märkliga upptäckter under helgen leder honom till en upptäckt han aldrig kunnat föreställa sig.


Originaltitel Get Out
Regissör Jordan Peele
Manus Jordan Peele
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Marcus Henderson, Betty Gabriel, Lakeith Stanfield, Stephen Root, Lil Rel Howery, Erika Alexander, John Wilmot, Ashley LeConte Campbell, Julie Ann Doan, Richard Herd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1946
Filmnummer 123829

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Stygga-Vargen
Skräckfantast som jag är så håller jag ständigt utkik efter både gamla och nya filmer som jag missat och nu har en bekant precis tipsat mig om en ny film som jag faktiskt aldrig hört talas om t...   Läs mer »

Kommentarer


Noseman2005
2024-04-08
Ett par malplacerade humorgrejer sabbar stämningen och visst är hela grejen lite fånig, men det är ändå så väldigt bra. Med beröm svag fyra. 7/10
matti_jaaaro
2023-12-16
Visste inget om filmen och hade inga förväntningar, stark fyra!
F-M-J
2022-10-01
Fruktansvärt överskattad rulle.
OffTheGround
2022-09-19
Jag är inte lika övertygad som många andra verkar vara. Kanske för att jag trodde det skulle vara skräck, men det här är mer thriller. Och så är det vissa billiga inslag som drar ner, vilket är lite synd för det är klart att det finns vissa väldigt intressanta element också.
Sheepy
2022-01-19
Mångbottnad skräckfilm med starka skådespelarinsatser och en del riktigt bra scener. Slutet är väl överdrivet för min smak men det är också det enda verkliga minuset.
RustyFilm
2021-12-31
En skräckis som ligger lite utanför normal mallen. Här blandas lite äckliga skräckscener med mystik och även några stänk av thrillergenren. Men här finns också en hel del humor och Peele lyfter ofta fram våra fördomar och rasistiska beteenden. Många ingredienser men kompotten blev bra. En mycket lyckad regidebut för Jordan Peele (vet att han har gjort en och annan film efter denna men detta är det enda jag sett från honom). Oförutsägbart, man ser ju att folk beter sig suspekt och vi är alla lika osäkra som Chris på vad som sker och det tar ett bra tag innan man förstår och inser vanvettet.
kovikovi
2021-09-09
en av de mest obehagligaste filmerna jag har sett, extremt bra men inte bra nog för en femma
Nalleman
2021-08-26
Väldigt speciell men bra och sevärd film!
päronanton
2021-01-15
Riktigt bra! Älskar skräckfilmer!
DiMMUBoRGiR
2019-07-03
Lättsam och ändå medryckande. Ologisk och befriande. Inte jättebra, men ändå något som sticker ut lite.
Visa äldre kommentarer »