Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Geostorm


En man ger sig ut i rymden för att förhindra klimatkontrollerande satelliter från att skapa en storm av episka proportioner. Samtidigt upptäcker hans bror planer på avrättningen av den amerikanska presidenten.


Originaltitel Geostorm
Regissör Dean Devlin
Manus Dean Devlin, Paul Guyot
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Andy Garcia, Ed Harris, Talitha Eliana Bateman, Zazie Beetz, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Amr Waked, Adepero Oduye, Robert Sheehan, David S Lee, Richard Schiff, Mare Winningham
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 512
Filmnummer 115977

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2023-07-09
Kära Ed Harris, vad håller du på med? Butlers medverkan i sånt här är ju etablerad men Harris är ju faktiskt en bra skådis. Mare Winningham också. Filmen är däremot dummare än det mesta i katastrofgenren och dessutom enormt tråkig. Fula och billiga effekter också.
Ima_Tree
2023-04-26
Thank the mexican…
Nathalena
2022-09-04
Mycket bättre än förväntat
Ranma
2019-03-28
Rätt så fånig onekligen, men jag tycker ändå den är ganska underhållande och helt sevärd vad katastroffilmer beträffar. 2+
fisk0
2019-03-18
Lite förvånad över hur negativ kritik den fått. Är ju en riktig dussinfilm i genren. Dum och absurd, men jag tyckte den var underhållande. Typ Under Belägring 2 möter The Day After Tomorrow. Sevärd på Netflix åtminstone, kanske varit mer av en besvikelse om jag köpt den.
Sovande_mannen
2019-01-23
Snyggt gjord i sinna stunder. Trodde den skulle handla om något helt annat. Annars rätt så löjlig och så typiskt usa som alltid.
JohnTron
2018-12-27
Man behöver faktiskt inte se den här filmen. Bara det att se att filmens regissör heter Dean Devlin räcker. Han har tidigare stått för manuset till bl a Stargate, Godzilla och Independence Day. Har man dessutom sett Armageddon så kan man hela storyn - och den här filmen är inte bättre.
theFeber
2018-12-11
Den börjar faktiskt helt okej och ett tag funderar jag på om den inte är bättre än sitt rykte. Ganska snart bevisar filmen att den är sämre än sitt rykte. Allt från storyn, logiken och effekterna är så pinsamt dåliga att jag skäms bakom min kudde.
GrandMaster_E
2018-12-04
Kan på sin höjd på några komiska poänger. Hyfsad buildup men gud vad det blir rötet mot slutet. Butler, Harris & Garcia lär dock ha cashat en go lönecheck.
Olof_Gronlund
2018-11-12
Tänk er en blandning mellan Armageddon och The Day After Tomorrow, och med urusla effekter och ruskigt dålig dialog och action. Detta är under all kritik i min bok. Man orkade fan knappt se, perfekt film att ha på i bakgrunden.
Visa äldre kommentarer »