Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Georgia Rule


En rebellisk och okontrollerbar tonåring släpas med av sin mamma för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Hennes resa kommer att leda till att de tre kvinnorna upptäcker begravda familjehemligheter och de kommer att förstå att vad som än händer så kommer aldrig banden att kunna brytas.


Originaltitel Georgia Rule
Regissör Garry Marshall
Manus Mark Andrus
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Jane Fonda, Dermot Mulroney, Garrett Hedlund, Cary Elwes, Laurie Metcalf, Dylan McLaughlin, Zachary Gordon, Chelse Swain, Christine Lakin, Hope Alexander-Willis, Hector Elizondo, Rance Howard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 984
Filmnummer 51310

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2024-06-01
Inget som direkt överraskade här, förutom att det låg ett allvarligt tema i botten som det visade sig senare. Men när skådespelet mestadels kändes pinsamt från alla utom Jane Fonda och möjligtvis Dermot Mulroney så har man satt nivån. Samtidigt har man inte de högsta förväntningarna så är det rätt kul att se detta för vad det är.
Barneyk
2018-05-30
Det finns delar här jag tycker är riktigt bra men dom hanteras så dåligt och överskuggas av allt jag tycker är skitkasst. Trion i huvudrollerna gör sitt bästa men det håller verkligen inte!
XJR
2016-08-09
Oväntat bra för att vara från USA. Många intressanta vändningar och vinklingar, och Lohan och Huffman är bra i sina roller. Man kan se hur konstigt det blir när en snygg tjej (med en historia) dyker upp i den lilla staden och vänder upp och ner på allt. Dock tycker jag slutet för snabbt, enkelt och USA-gulligt. Där hade det lätt kunnat gjorts bättre. Filmen är också lite flaxig i sitt budskap, men en stabil trea vill jag gärna sätta.
Krille80
2015-11-29
Jag fastnade framför TV:n med denna film spelandes. Jag kände till den sedan tidigare och hade aktivt undvikit den. Vad jag dock fick uppleva var inte alls vad jag hade trott och jag tyckte faktiskt om delar i den. Speciellt bra är kvinnorollerna och relationen mellan Jane Fondas, Felicity Huffmans och Lindsey Lohans karaktärer. Helt OK.
Astrojacob
2015-10-03
Bra om mytomaner och övergrepp, en riktigt bra feelbad.
Litsne
2015-08-09
Bra skådespelarinsatser i en film som handlar om människor med riktiga problem istället för Hollywoodproblem. Jag var på väg att stänga av när jag såg Lindsey Lohan, men hon gör en fantastisk rollprestation.
Tatty
2015-05-10
Filmen säger mycket när man sett den. Rolig, knäpp och bra. Lindsay Lohan spelar rollen bra, likaså Felicity Huffman. Lite sorglig och tragisk men jag gillar den.
LadyFlanders
2014-03-01
Småmysig feelgood-rulle för en yngre generation. Kollade mest för att det var så länge sen jag såg Fonda i en film sist.
AckeVa
2012-11-18
Lindsay Lohan rules. Vilken fantastisk skådespelerska hon är. Hon gör filmen.
MISSPOKI
2012-05-28
Den var sjuktbra! Först tänkte jag att åh nej de är Lindsay lohan, men man glömde bort de efter ett tag. Hon spelar bra. Ett stort plus är felicity huffman som jag älskar!
Visa äldre kommentarer »