Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

The Gift


På Simons 29:e födelsedag dyker en otippad gäst upp: hans far Mogens. Mogens har inte tagit del av Simon eller hans äldre brors liv på många år. Mogens är psykiskt sjuk och har tillbringat många år till och från sjukhuset. Nu säger Mogens att han köpt en sportbil i födelsedagspresent. Jens försöker få sin far att återvända till sjukhuset. Men den resan visar sig vara lättare och rakare i teorin än i praktiken.


Originaltitel Gaven
Regissör Niels Gråbøl
Manus Rasmus Botoft, Niels Gråbøl
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Jakob Cedergren, Henning Jensen, Paw Henriksen, Karen-Lise Mynster, Ulf Pilgaard, Lene Brøndum, Lisbeth Wulff, Rita Angela, William Rosenberg, Wili Valdemar, Rasmus Botoft, Stine Bæk Iversen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 33
Filmnummer 69501

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gigi1943
2014-10-02
Jag älskar alla danska filmer och denna var inget undantag. Lite undrande var jag i början när äckarklockan ringer och det kryper in nån i hans croassant, hm, sen poppar roligheterna upp vid fler tillfällen (lägg märke till detta om ni ser filmen, man tror det är fel i rutan ...). Mycket bra skådisar. Man satt lite på nålar nästan hela tiden för man visste inte riktgit vad pappa skulle ta sig till ...
KyLLo
2013-06-12
En road movie där turen går genom Köpenhamn. Dansk regi och danska skådespelare, humor, tänkvärda detaljer och träffsäkra iakttagelser på pluskontot. Manuset i det stora hela är dock ganska tunt och klyschigt och som road movie skulle jag påstå att filmen är ganska misslyckad. Som helhet blir det en trea. Sevärd, men långt ifrån klockren. I en amerikansk nyinspelning skulle man nog se typ Paul Walker och Robin Williams i de ledande rollerna. :)
jean1
2010-10-31
Ännu en dansk att förälska sig i!
Gordyal
2009-12-20
En mörk dansk dramakomedi som överraskande nog inte är särskilt märkvärdig, utan snarare mest irriterande. Men ett par höjdarscener räddar betygstrean. (7/15)
Filmzoonen
2009-02-22
Danska filmer är ju bara så bra, den här var klockren.