Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Gasman


En dag får Lynne och hennes bror följa med sin pappa ut på en promenad. På en gammal nedgången bangård möter de en kvinna med sin son och dotter. Dottern ser ut som en yngre version av Lynne. Kvinnan går sin väg och de övriga fortsätter till en pub.


Originaltitel Gasman
Regissör Lynne Ramsay
Manus Lynne Ramsay
Genre Drama, Kortfilm, 90-tal
Skådespelare Lynne Ramsay Jr, Martin Anderson, James Ramsay, Denise Flannagan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 100
Filmnummer 21623

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


schramm
2014-12-23
Likt tjockisen i klassen som proppat käften full med skumtomtar i signad juletid, hörs det inte ett skit när engelsmännen bräker på. "Sker vier firer jööl pöö pööb! ööl" var typ det mina arma öron kunde utläsa av detta spektakel.
Astrojacob
2014-10-14
70-talskänsla, trasiga själar och otrygga kids. Välgjord som en dokumentär. Trea.
Sznax
2012-03-19
Ännu en meningslös kortfilm av Lynne Ramsay. Betyg 3.8
sunnhed
2008-10-20
Jag gillar fotot och inledningen med objektsfixeringen för att berätta något, eller väcka intresset. Men som några före mig har påpekat så mattas stämningen och mittenpartiet blir intetsägande. Det är inget bra tecken på en kortfilm med en längd på 15 min.
orCa
2006-10-30
nej nej. trist
Lavinia
2006-10-26
har svårt att engagera mig i den här histoien, kanske för att jag har svårt att förstå dialekten utan textning. bildsråket är genomtänkt men stämningen når inte riktigt ut. ganska svag trea.
mutato
2005-12-17
intressant att hon skulle döpa sin dotter efter sig själv och ha henne spela sådär. men som prelude till ratcatcher så kommer den inte med så mycket bra för den måste väga med t.ex. tillställningen som är rätt tam. i hennes vanliga filmer finns sånt men tillräckligt många bra korta segment för att göra alltsammans värt det. här finns bara ett: när hon dansar under klänningen.
Beppe
2005-02-16
Lynne Ramsay! Hon kan det här med film!