Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Garden State


Den halvdana tv-skådisen Andrew går på starka antidepressiva medel och lever sitt liv halvt avtrubbad. När hans mor dör beslutar han att göra ett uppehåll med pillerätandet och återvända från Los Angeles till sin barndomsstad i New Jersey för att vara med på sin mors begravning. Han återser sina gamla barndomskamrater och känner sig plötsligt mer levande än någonsin.


Originaltitel Garden State
Regissör Zach Braff
Manus Zach Braff
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Zach Braff, Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Ian Holm, Armando Riesco, Jean Smart, Jim Parsons, Ann Dowd, Ato Essandoh, Ron Leibman, Jackie Hoffman, Method Man, Denis O'Hare, Debbon Ayer, Alex Burns, Michael Weston, Geoffrey Arend, Amy Ferguson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19744
Filmnummer 20693

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av RayBellano
Redan när trailern till Garden State kom hyllades den som en ny Virgin Suicides. Det är väl ingen som blir riktigt förvånad om jag säger att Zach Braffs debut inte riktigt lyckas leva upp till h...   Läs mer »

Skapad 2019-12-21 av paycheck
Andrew är en avdankad skådespelare som bor i Los Angeles. Han tar antidepressiva medel som han får från sin pappa som är läkare. Han har inte haft kontakt med sin familj på länge och en dag dr...   Läs mer »

Skapad 2019-12-21 av connya
Lika förutsägbart som det är att nästa Jerry Bruckheimer-produktion innehåller åtminstone en Actionsekvens av något slag - nästan lika förutsägbart är det att unga manusförfattare/regissö...   Läs mer »

Skapad 2019-12-21 av princessrock
Zack Braff, för svenska folket kanske mest känd som den självmedvetne Dr Dorian i TV-serien \"Scrubs\" har skrivit manus och regisserat denna film där han själv spelar huvudrollen. Filmen handl...   Läs mer »

Skapad 2019-12-17 av toffe
Det hela började med en trailer, som jag knappt visste existerade. En dag köpte jag en tidning vid namn \"Ingmar\". De hade sett trailern. De tyckte så mycket om den att de skrev ett helt mittuppsl...   Läs mer »

Skapad 2019-12-17 av
När jag hörde att Scrubs-killen Zach Braff skulle spela huvudrollen i en film, som han dessutom själv både skrivit och regisserat, kände jag mig till en början skeptisk. Men efter att filmen få...   Läs mer »

Skapad 2019-12-15 av Carolajn
Garden State är en film gjord av Zach Braff som man också kan se i serien \"Scrubs\" där han spelar J.D. Detta är hans debutfilm och den har fått väldigt bra kritik världen över. Garden State...   Läs mer »

Skapad 2019-12-07 av dirtypoison
Garden State är regisserad och skriven av Zach Braff som främst blivit känd från Scrubs som J.D. Filmen är en blandning mellan en komedi, drama och kärleksfilm som bjuder på allt man vill ha.[*...   Läs mer »

Skapad 2019-11-27 av velvet_heart
Regissören, manusförfattaren och huvudrollsinnehavaren är en och samma person i denna underbara dramakomedi. Den lilla mannen bakom den fantastiska filmen är ingen mindre än Zach Braff, kanske me...   Läs mer »

Skapad 2019-11-18 av dexedrine
Den här filmen handlar om Andrew Largeman, spelad av Zach Braff, som dessutom tagit sig friheten att skriva manus och regissera filmen själv. Largeman får reda på att hans mamma har avlidit, varf...   Läs mer »

Kommentarer


Feffe33
2021-08-10
Mycket bra film, skön stämning, bra musik och kemin mellan Zach och Natalie är väldigt bra.
Rai
2018-03-21
He, he, ähe filmen är ju skön att titta på. Visst lite tramsig här och där, men den har en visst poäng. Jag gillar den!! Visst en deprimerad kille möter en levnadsglad och lite egen tjej och livet blir till glädje igen. Lite klyschigt kanske, men, men.
Starkbröl
2017-03-02
Inte speciellt vare sig: smart, rolig, annorlunda, tänkvärd, känslosam. Svag trea. Småputtrig ibland, halvknasig ibland, men det blir aldrig riktigt engagerande, kanske för att Braff spelar en känslolös snubbe. Han är inte heller en speciellt lysande skådis. Portman är däremot bra och trovärdig.
Krantzylvania
2017-01-13
Jag har sett Fantastiska Garden state ännu en gång, det måste vara filmen jag sett flest gånger i vuxen ålder!
Stygga-Vargen
2016-10-01
Uruselt på alla sätt och vis!
pgsandstrom
2016-07-13
Den klickade inte riktigt för mig. Lägger allt krut på att vara skön och feelgood, men känslorna kom inte.
okidoki
2016-04-27
Amerikansk livsfilosofi imponerar inte på mig.
Fylle
2015-12-05
Riktigt bra soundtrack
Rehn108
2015-01-17
Väldigt bra film. Folk är olika och vissa verkar ogilla filmen för att det inte händer så mycket. Själv för jag inte bok över antalet spektakulära händelser i en film, utan utröner vilken känsla filmen lyckas förmedla. Garden State lyckas på ett ypperligt sätt förse mig med en mys-deppig känsla. En stillsam, fin film, mycket bra.
Ful_fisk
2015-01-04
Om vi bortser från att det inte finns någon som helst trovärdighet i filmens romans så har vi här en riktigt mysig pärla av och med Zack Braff. Självbiografisk (förmodar jag) hemvändarfilm med bra karaktärer, härlig stämning och riktigt snygga bilder. Bra skådespeleri av Braff, och mycket igenkänning. För tankarna till allt från Notting hill till Lost in translation till Smala Sussie.
Visa äldre kommentarer »