2.4
2.4
Garage Days
Filmen handlar om ett band i Sydney som försöker slå igenom i musikindustrin. De kommer i kontakt med Australiens störste manager och han är villig att se dem spela. Deras enda problem är att det inte finns några ställen som har livespelningar.
Originaltitel | Garage Days |
Regissör | Alex Proyas |
Manus | Michael Udesky, Dave Warner, Alex Proyas |
Genre | Musikal, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Kick Gurry, Maya Strange, Pia Miranda, Andy Anderson, Marton Csokas, Yvette Duncan, Russell Dykstra, Brett Stiller, Chris Sadrinna |
Woa, gäsp, 1 timme för lång ungefär.
Rätt skön faktiskt, lekfull och rolig. Utöver det är storyn väldigt, vääldigt tråkig och förutsägbar.
haha asrolig... men har sett den typ 4 ggr nu så har tröttnat på den xD
snyggt foto, bra regi mestadels å sånt, rätt så rolig... men ibland går skämten för långt och huvudrollsinnehavaren var kass skådis!
Det faktum att dom egentligen är dåliga höjer filmen från en etta till en tvåa.
Dåligt skådespeleri och alldeles för trist story. Funkat bättre som tv-serie, speciellt med alla "tuffa grepp" klipp- och bildmässigt. Svårt att titta på hela utan att vrida sig i soffan.
den här är rätt vrickad.. men slutet var kul tycker jag.
plastigt. värdelöst.
Kul film om än lite larvig ibland. Hade gärna sett att man dragit ner på bajsskämten och skaffat en annan (mer trovärdig!) person att spela sångaren. Har en del bra (musik)poänger men kommer inte upp i samma klass som tex Almost Famous.
Tråkigt, oengagerande och inte speciellt rock'n'roll alls. Konstigt med tanke på att Proyas ligger bakom klassiker som The Crow och Dark City.