Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Gangster


Thomas Ståhl styr sitt maffiaimperium med järnhand och hans inflytande överskrider alla gränser. I historiens centrum står gangstern Antonio Moro som kämpar för att lämna maffian och överklasskillen Alexander Klintberg som samtidigt dras in i den kriminella världen. Civilpolisen Tanya Pilfors och hennes kollega kriminalkommissarie Kent Lundstedt leder Stockholmspolisens kamp mot den organiserade brottsligheten.


Originaltitel Gangster
Regissör Steve Aalam
Manus Steve Aalam
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Mikael Persbrandt, Kjell Bergqvist, Peter Gardiner, Zara Zetterqvist, Malou Hansson, Jenny Lampa, Lukas Loughran, Aliette Opheim, Mats Helin, Martin Aliaga, Tomas Glaving, Björn Andersson, Kajsa Ernst, Pia Green, Tobias Hjelm, Steve Aalam, Alida Morberg, William Bulesa Doumba, Mikael Göransson, Sergei Kosyrev, Anders Landberg, Eva Johansson, Erich Silva, Margareta Eriksson, Susanne Thorson, Edward Arshamian, Yohanna Idha, Dragomir Mrsic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1034
Filmnummer 49758

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2021-10-23
Måste nog utse detta spektakel till näst-intill Sveriges sämsta film ever..!! Handlingen totalt hjärndöd!, Samt att det "så-kallade" skådespeleriet kunde presterats bättre av en åsna. Suma-Summarum, det som bjuds på är Kjelles okontrollerbara-mun-ticks o även ras-förräderi då det blandas frisks mellan gränserna....#( -1(
Rai
2020-12-19
Försökte verkligen se den här filmen. Tvekade när jag såg rollistan! Fucking Persbrandt och Bergqvist får mig att bara vilja spy!!! Jag stängde av skiten!!!
hardcore
2018-07-14
Detta skulle bli en svensk motsvarighet till gudfadernfilmerna. Problemet är att det är ointressant. Man känner inte direkt någon sympati för någon av karaktärerna och många är rent av dåliga i sina roller. Konstigt att två av sveriges största skådespelare lyckades att bli övertalade till detta trams.
Gigi1943
2013-05-20
Ojojoj, tanterna (damerna) var överlag så dåliga så man satt och fnittrade hela tiden och den lilla Z-tjejen (såg man inte henne i en ungdomsfilm för några år sen?) hon borde nog ta jobb som städerska istället, ursdäkta men det hästansiktet vill jag slippa se på filmduren (förslåt!) och inte såg jag var Ernst var, vilken roll hade hon, var en morsa eller??? Jag älskar sveenska skådisar och Kjelle B är en av de absoluta favoriterna men ... jaa, kul hade jag ju för nog var detta en parodi, det var ju inte mycket man hörde av talet första hälften men mot slutet uppfattade jag ett och annat (Kjelle B talar alltid tydligt, han behöver inte vara textad). Men jag slumrade inte till trots att timmen var sen, det var alltigenom fnisskul att se denna "hårdkokta" gangsterfilm, he he he.
kavorka1
2012-12-19
Är denna film ett skämt?! Har de själva tittat på den innan de släppte ut den!?
Xenox
2012-07-15
Ganska misslyckad gangsterfilm.
FabianBom
2012-02-20
bra grund, bra ide, bra skådespelare....vad är felet? kort sagt en drama film med lite spänning......fan hade de skippat dramat och kört på action hade denna film blivit mycket bra.
Jennyshima
2012-02-16
Nej det här var inte bra alls, undvik.
Metheuz
2011-12-26
En väldigt bra film att visa om någon får uppfattningen att "svensk film är ju ganska bra ändå". Bergqvist och Persbrandt, som tydligen tar vilket skitjobb som helst bara dom får bra betalt, är väll inte strålande men blir ändå upphöjda till några slags Oscarsvinnare i kontrast till alla övriga i rolluppsättningen. Den färgade kvinnan (Malou Hansson tror jag hon heter) gör något som jag nog skulle kunna utnämna till tidernas sämsta skådespelarinsats.
Pappenheim
2011-12-26
Typexempel på rutten svensk film. Trovärdigheten lyser med sin totala frånvaro i detta haveri som tydligen kom ut 2007 men trots detta fullkomligt osar 90-tal. Späckad med usla och malplacerade skådisar.. usch
Visa äldre kommentarer »