Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Gangnam Blues


Seoul under 70-talet. Barndomsvännerna Jong-dae och Yong-ki har det jobbigt och samlar pantflaskor för att överleva tills den dagen deras kåk blir förstörd av ett gatugäng. Desperata efter pengar börjar de få betalt för att vara med i våldsamma politiska upplopp och uppgör.


Originaltitel Gangnam 1970
Regissör Yu Ha
Manus Yu Ha
Genre Action, Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Jeong Jin-yeong, Kim Rae-won, Kim Ji-su, Lee Min-ho, Jung Ho-Bin, Lee Suk, Kim Seol-hyun, Lee Yeon-doo, Eom Hyo-seop
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 28
Filmnummer 115220

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2016-03-26
Gav upp på handlingen efter ungefär en timme. Vad jag minns så var slagsmålsscenerna i A Dirty Carneval bättre.
BrutusBeefcake
2015-04-27
Första timmen är verkligen urseg med ganska så tråkiga slagsmål och den ligger på en medioker 2:a i betyg. Andra delen rycker den upp sig betydligt med utmärkta och brutala slagsmål som vi känner igen från Yu Ha's "A Dirty Carnival" men det räcker inte längre än till en ljummen trea. Den är lite rörig och på tok för lång. (8/15)
Kalkonhönan
2015-04-19
Bra gangsterdrama som lider av samma problem som många moderna koreanska filmer; längden. Blir väldigt mycket dialog och snack med intriger mellan de olika familjerna men blir lite väl trist i längden, men där kommer actionscenerna in och lyfter upp. Når inte upp till något högre betyg än en trea, om än rätt svag sådan. Kunde gärna kortats ned med tjugo minuter och haft bättre tempo.