Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Galaxy Express 999


Tetsurô är en liten föräldralös pojke som bor på jorden, hans mamma har blivit dödad av Greve Mecha. Tetsurôs stora mål i livet är att få en robotkropp så han kan döda Mecha och hämnas sin mors död. En dag får han ett erbjudande han inte kan tacka nej till, en biljett till Galax-expressen och till planeten där dom delar ut robotkroppar gratis.


Originaltitel Ginga tetsudô Three-Nine
Alternativ titel Galaxy Express - The Movie
Regissör Rintaro
Manus Shiro Ishimori, Kon Ichikawa, Leiji Matsumoto
Genre Fantasy, Animerad, Äventyr, Science Fiction, 70-tal
Skådespelare Masako Nozawa (röst), Masako Ikeda (röst), Toshiko Fujita (röst), Banjô Ginga (röst), Yasuo Hisamatsu (röst), Makio Inoue (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 134
Filmnummer 16652

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sznax
2014-01-26
Det märks att det är en komprimerad tv-serie. Tempot är ruskigt högt (men faktiskt aldrig för högt). Bra karaktärer och väl tecknat, lite väl med explosioner mot slutet men annars en tät och välgjord sci-fi. Betyg 5.7
Troell
2014-01-24
Oidipuskomplex.
Portugallien
2011-07-21
2-
MilkMonkey
2008-09-29
det var väl snart 20 år sedan jag såg tv-serien . . filmen får en nostalgifyra. den är väl i princip en hopklippning av serien och det blir alldeles för stressigt egentligen
svenfrSWE
2007-08-22
Tycker det är konstigt att man har gjort en film där alla karaktärerna ser precis likadana ut. Storyn är sen förutsägbar och innehåller stora luckor. Tror detta är den sämsta anime filmen jag har sett, inte gripande för fem ören.
Smultronsylt
2007-05-20
Mysig nostalgi :)

2007-04-24
mycket sevärd och för att vara anime är den skitbra! filmen har ett starkt budskap. skildrar mycket frågor kring fatiga och rika vilket är aktuellt i dag oxå. klar 5a! sen ett stort plus för en bra dubbning
AlbinEng
2006-12-19
vilka fruktansvärt höga betyg den här filmer får, personligen tycker jag att "storyn" är snäppet under okej, och jag stör mig nått fruktansvärt på hur den är tecknad. men ja, så dålig var den inte.
uCj
2006-11-23
Det var en underhållande film, det kändes verkligen att dom fick klämma in mycket på den knappa tiden vilket kanske inte var helt bra för berättelsen. En del inslag är mindre häftiga också, men helhetsintrycket blir ändå väldigt gott.
Sugi
2006-01-12
Älskar hur den är gjord, storyn är underbar och musiken är helt otroligt bra och jag gråter när jag ser den, klart en av de absolut bästa animé som gjorts, om nu inte den bästa.
Visa äldre kommentarer »