Gacy

Baserad på den sanna historien om den amerikanske seriemördaren John Wayne Gacy, som mördade över 30 personer och begravde dem under sitt hus.

Originaltitel Gacy
Alternativ titel The Crawl Space
Regissör Clive Saunders
Manus David Birke, Clive Saunders
Genre 2000-tal, Kriminalare, Drama, Skräck
Skådespelare Mark Holton, Adam Baldwin, Tom Waldman, Charlie Weber, Allison Lange, Edith Jefferson

dudson
2021-11-01
En väl sevärd Gacy tolkning. Är alltid ett konstant hav av mörker/ondska/sadism när det kommer till denna märkligt störda#%#-individ, som verkligen är konstant motbjudande. Sen hans vidriga hus, som nästan förflyttar sig själv med alla äckliga larver & snusk...##((
2016-07-25
Bra, men kunde ha gjorts bättre. Stort plus till Mark Holton dock.
TheHorrorfan
2015-08-24
Började lite smått intressant, men det går snabbt utför. Lågt tempo, och klippningen är något bland det sämsta jag någonsin har sett.
Kalkonhönan
2015-05-18
Missvisande omslag då clownfejset aldrig dyker upp på sätt och vis, medan filmen i maklig lunk är en ganska så historierevisionistisk i sitt porträtt av Gacy kan jag tänka mig, tar ut svängarna lite väl mycket. Sen är ju Dear mr. Gacy med William Forsythe den bästa jag sett hittills, dock inte sett To Catch a Killer ännu.
Korben_Dallas
2015-05-14
Är ju alltid intressant med en seriemördar rulle ur mördarens fokus och denna är inget undantag. Småmysig och passar en mörk natt men den är ändå lite halvtaskig och första scenen med den elaka farsan tillför inget och angriper de fina(de adjektivet får duga) med iden - seriemördare. Tar sig emot slutet och han som tolkar Gacy är rätt jäkla bra ändå, synd inte manuset höll samma kvalité.
LacombeLucien
2015-04-26
Så dålig.
DrJW
2015-04-23
Håller med @menschenfeind, berättande och manuset var ingen höjdare.
TheGoreMaster
2013-09-25
Otäck liten seriemördarfilm, helt ok tycker jag
menschenfeind
2013-04-07
Berättandet är helt katastrofalt dåligt, inget flyt alls.
Screwface
2012-09-07
Jag tycker den är bra, några ruskiga krypgrunds-scener blir plus i kanten.