Futurama: The Beast with a Billion Backs

Ett hål i rymden som dykt upp över jorden visar sig leda till ett annat universum, Planet Express tar självklart på sig själmordsuppdraget att undersöka vad som finns på andra sidan.

Originaltitel Futurama: The Beast with a Billion Backs
Alternativ titel The Futurama Movie 2
Regissör Peter Avanzino
Manus Michael Rowe
Genre Komedi, Animerad, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Billy West (röst), Dan Castellaneta (röst), David Cross (röst), John Di Maggio (röst), Stephen Hawking (röst), David Herman (röst), Maurice LaMarche (röst), Phil LaMarr (röst), Tress MacNeille (röst), Katey Sagal (röst), Katey Sagal (röst), Lauren Tom (röst)

Gröne_Orm
2010-10-29
Lyckas inte leva upp till de andra filmerna.
hesselsjo
2010-07-13
Första hälften av filmen är helt okej, andra hälften är däremot obehaglig och äcklig på nått sätt och hör inte hemma i Futurama. Serien har gått ifrån vad den en gång var i och med den här filmen.
psykos
2010-05-31
Futurama ÄR inte roligt. Det är däremot simpsons.
hampushoney
2010-02-24
gillar verkligen inte David Cross... fattar inte varför folk tycker han är rolig
Mikrooben
2010-02-13
Bra komplement till tv serien
Thorning
2010-01-04
Den bästa av de fyra.
schramm
2009-11-16
Kul, som vanligt. Märkligt nog så har alla Futurama-filmerna varit roligare och bättre än Simpsons The Movie.
IngeNaning
2009-10-18
Jag tvingade mig att ge den en svag fyra, ty jag behöver Futurama!
Pixaroholic
2009-09-24
Bäst utav Futurama-filmerna. Många roliga ögonblick och en bra story!
Robodan
2009-09-11
Rolig ibland. En del riktigt bra saker, men totalt sett bland det sämre hittills. Jag tycker inte de får ihop storyn så bra och slutklämmen sitter inte där. Teknikskämten är inte heller vad de är i andra filmer.