Futurama: Bender's Big Score!

Besättningen på Planet Express kämpar om att rädda världen från nudist-rymdvarelserna, som har övertalat Bender att åka tillbaka i tiden för att stjäla världen största skatter.

Originaltitel Futurama: Bender's Big Score!
Alternativ titel The Futurama Movie
Regissör Dwayne Carey-Hill
Manus Ken Keeler
Genre Komedi, Animerad, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Billy West (röst), John Di Maggio (röst), Katey Sagal (röst), Lauren Tom (röst), Phil LaMarr (röst), Maurice LaMarche (röst), Tress MacNeille (röst), David Herman (röst), Frank Welker (röst), Mark Hamill (röst), Al Gore (röst)

Grillo
2016-07-31
Inget fantastiskt direkt. Hade nog varit tuffare att se efter det långa uppehållet än under en bingetittning. Som ett medelbra avsnitt typ.
monsterpop
2014-01-20
skämten räcker väl knappt till ett avsnitt, men den hjärtskärande tvisten skär i skithjärtat
F-M-J
2013-10-28
Inte följt eller sett något helt avsnitt av serien innan, så har inget att förhålla mig emot. Men blev positivt överraskad av filmens samhällskritik och budskap.
Filmkollaren
2012-08-20
Nej tyvärr, serien är otroligt mycket bättre.
Qhunden
2012-03-06
Skrattade nog inte en enda gång. Tycker den känns hafsig och extremt fattigt ljudlagd. Ser mycket hellre på serien.
Supernaut
2012-02-01
Kul.men inget att skriva hem om.
ike84
2012-01-29
Den bästa av filmerna tycker jag, men guldkornen ur serien (särskilt runt säsong 3-5) är klart bättre.
izaFACE
2011-07-30
gillar serien bättre faktiskt.
Gröne_Orm
2010-11-02
Stolligt värre, men med mycket finess.
Squalid
2010-10-26
Den sämsta av futuramafilmerna, men bortskämd är man ju, så bra är den ju egentligen. Men inte bra nog!