Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Funny People


En garvad ståupp-komiker drabbas av en svår och dödlig sjukdom. Det gör att han börjar omvärdera sitt liv och de levnadsval han har gjort. Han vill få uppleva riktig vänskap och utföra en god handling. Han tar därför en yngre, kämpande komiker under sina vingars beskydd och låter honom bli hans personlige assistent.


Originaltitel Funny People
Regissör Judd Apatow
Manus Judd Apatow
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jonah Hill, Jason Schwartzman, Aubrey Plaza, Maude Apatow, Iris Apatow, RZA, Aziz Ansari, Torsten Voges, Allan Wasserman, Nydia McFadden, Nicole Parker, Maggie Siff, Bryan Batt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3861
Filmnummer 70772

Recensioner

Skapad 2019-11-20 av sethgecko
Adam Sandler spelar komikern George Simmons. En komiker som gjort en otrolig succé och drar in fruktansvärda summor pengar på sina komedier, lite som Adam Sandler själv kan man tänka sig. När fi...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-01-19
Bara jag ser namnet Adam Sandler i roll listan får det magen att vända sig av obehag...
Portugallien
2017-08-19
2+

2017-08-01
Som helhet en ganska rolig och underhållande film med bra skådespelare. Det här är knappast något mästerverk men den är ändå ganska bra.
Natosh
2017-01-29
Dick dickdick, dick Dick dick dick dick dick dick...Dick Dick DICK [jokes]
Raimo_1985
2016-12-05
Öh, en trea hade jag satt på den här. Det måste vara för att jag ville markera att jag sett delar av den och gillade den mycket, och gärna ville betygsätta, men nu har jag sett den i sin helhet och det blir en svag femma. Jag älskar den här filmen, den betyder mycket för mig. Jag tycker Seth Rogen gör en av sina allra bästa roller. Fan vad bra. "Yo, teach"-inslagen är fantastiskt roliga, alltså att de kommit på det. Schwartzman är rolig, dryg, och vidrig. Jonah Hill är som han är alltid är, riktigt bra och Jonah Hill. Många roliga skämt, superkul cameos, t e x Eminem. Det kan bli lite mycket Adam Sandler, för han är otroligt mycket Adam Sandler här, och DEN Adam Sandler, inte den mer återhållsamma i Spanglish och Punch Drunk Love och säkert fler. Men även om han är jobbig på fel sätt i ibland gör han en stora drag utmärkt rollprestation som praktarslet Simmons. Som nästan alltid med Judd Apatow-filmer är rullen två timmar och tjugo minuter och lång, och det är för långt. Såna här dramakomedier behöver inte vara så långa. Jag förstår varför han gillar att jobba med serier.
Hengman
2016-11-21
Funkar inte på något plan. Framför allt väldigt tråkiga och vulgära försök till humor, men även de känslomässiga delarna är under all kritik. Sandler kan vara något underskattad i övrigt, men här finns inte något positivt att säga. Kan med lätthet nämna 20 filmer på samma tema som är betydligt bättre. Vad hindrar från att sätta en etta i betyg? Inget.
Murvel48
2016-11-20
Det var på väg mot en trea men längden drar ner betyget. Dom lyckades inte fylla tiden.
Stygga-Vargen
2016-11-12
Även om Sandler varit med i bättre filmer så tycker jag ändå den här är väldigt bra.
Krille80
2014-12-31
Jag vill verkligen tycka om denna film men detta är en film så starkt beroende av att fungera dels på det komiska och dels på det dramatiska planet. När filmen nästan totalt misslyckas med det komiska, detta är inte en kul film, så hjälper det inte att den dramatiska biten faktiskt är bra. Jag är besviken och det främst för att jag har så väldigt lätt att lämna denna film bakom mig utan att återvända. Denna film gav mig inget att minnas och då är det ändå ingen dålig film, bara lättglömd. 2+
Itake
2014-10-11
Sure ett och annat roligt skämt men inte i närheten nog för att fylla ut nästan tre timmar...
Visa äldre kommentarer »