Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Funky Monkey - På aphemligt uppdrag


Jack McCall arbetar med att utbilda fältagenter för CIA:s räkning. Han har fått i uppdrag att träna en apa vid namn Clemens. När CIA behandlar Clemens illa kidnappar Jack honom. De båda träffar ett ungt geni och diverse knasigheter uppstår.


Originaltitel Funky Monkey
Alternativ titel Hairy Tale
Regissör Harry Basil
Manus Gene Quintano, Peter Nelson (II), Lance Kinsey, Byron Jelden
Genre 2000-tal, Komedi, Familjefilm
Skådespelare Seth Adkins, Justine Basil, Michael Diamant, Roma Downey, Bodhi Elfman, Matthew Modine, Gilbert Gottfried, Kaleigh Krish, Rick Martins, Pat Finn, Steve Monroe, Lili Wolff, Taylor Negron, Fred Ward, Jeffrey Tambor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 28
Filmnummer 36028

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


CaptainAwesome
2009-07-21
Så skönt med en Bad Guy jag kan relatera till, för vem avskyr inte festligheter och inkompetenta underhuggare? Om jag kunde skulle jag också göra dödliga soldater av schimpanser och sälja dem dyrt och skratta hela vägen till banken medan världens kanonmat består av bindgalna primater redo att självmordsbomba fiendens högkvarter för ett knippe bananer.
StureStenhög
2009-07-18
Det här är nog en utav de mest ojämna filmer jag någonsin har sett och därför har jag också haft väldigt svårt för att bestämma vilket betyg jag ska ge den. Funky Monkey själv är som väntat en härlig karaktär vars ständiga svinande blir mycket underhållande. Men tyvärr hatar man de flesta andra karaktärerna i filmen. I synnerhet ungen och de två comic relief-karaktärerna. Överhuvudtaget är det alldeles för mycket försök till humor som håller riktigt låg kvalité. Allt exploderar dock på slutet när man helt tycks glömma bort vad filmen egentligen handlar om och allt helt plötsligt kretsar kring en random match i amerikansk fotboll. Denna match är fullkomligt kaosartad, men det verkar det inte vara någon i filmen som riktigt bryr sig om. Det gör bara det hela ännu roligare. I slutändan måste jag nog därför ändå säga att den här filmen är tillräckligt underhållande för att jag ska kunna ha överseende med alla brister
paninaro
2009-07-13
Vad är det som händer under matchen på slutet egentligen? En av de mest bisarra avslutningar på en film jag har sett, där precis allt som händer är totalt ologiskt. Om du känner att du har en förkärlek för sådana scenarion samt svinande schimpanser så får du helt klart ut något av detta verk. Utöver detta har inte denna film så mycket mer att ge förutom irritation över pissiga ungar och moralkakor. Ergo två rätt är lika med två bananer och således inkasserar Funky Monkey - På aphemligt uppdrag samma betyg som nyligen sedda Donnie Darko. Suck it up emokids.
karlmats
2009-07-12
Ja vad fan ska man säga, av alla crazy djurfilmer jag har sett så är det här den mest ologiska av dem. På sluter flippar det totalt och man sitter bara och njuter över allt dumt som händer. Lägg till en riktigt bra psykiskt störd bad guy som ger ordet skogstokig en ny innebörd och vi har en film som trots alla brister inte kan få annat än en 3a. Schimpansen är en riktig jävel som hittar på jävelskap i nästan varenda scen han är med i, något som naturligtvis är bra. Ungen är tillräckligt störig för att nästan förstöra hela filmen men som tur är får han iaf lite stryk under resans gång vilket gör att de bra delarna ändå överglänser. Den bästa djurfilmen jag sett sen Spymate, efter alla apor och hundar kan man fråga sig vad som kommer härnäst, en Jugoslavisk åsna kanske? Det vore fanimig nåt att se.