Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Funhouse


Den nedgångna körsångaren och före detta kändis-maken Kasper bjuds in att tävla i Funhouse, ett webbsänt ”Big Brother”-liknande realityprogram. För att stöpa om sin image och ändra sitt taskiga rykte går han motvilligt med på att delta. Tillsammans med sju andra C-kändisar från hela världen ska han tävla om 5 miljoner dollar. Först är Funhouse, som namnet antyder, präglat av roligheter, nya vänskaper, kärlek och lite rivalitet. Men till allas chock övergår snabbt roligheterna i misär...


Originaltitel Funhouse
Regissör Jason William Lee
Manus Jason William Lee
Genre Skräck
Skådespelare Valter Skarsgård, Gigi Saul Guerrero, Khamisa Wilsher, Christopher Gerard, Karolina Benefield, Amanda Howells, Mathias Retamal, Jerome Velinsky, Dayleigh Nelson, Jeff Cooper, Jason William Lee, Michael MacKinnon, Debs Howard, Kylee Bush, Jeff Gonek, Kamran Fulleylove, Frédérique Roussel, Dave Peniuk, Alan MacFarlane, Behtash Fazlali
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 47
Filmnummer 136513

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2023-05-19
Ett visst underhållningsvärde räddar godkänt åt den här smörjan.
Dream
2023-05-01
Morden är okej och kul att den delvis spelats in Stockholm, men annars inget speciellt.
KyLLo
2022-07-05
De har snott hela idén från Saw och "Big Brother". Redan där känner jag att det är förlegat och uttjatat, inte skräck kring år 2020. Sedan är det provocerande när det är gjort som en riktigt billig Saw-kopia med någon typ av familjeunderhållning med en fånig Jigsaw-kopia som programvärd. Skådespelarna är dessutom usla med överspel och avsaknad av naturlig inlevelse.
Rai
2022-01-19
Grymt dålig rulle!
Stygga-Vargen
2021-10-29
Grymt bra rulle!
kovikovi
2021-09-09
helt okej film, kunde ha varit bättre kunde ha varit sämre
Bumbi78
2021-07-04
Kul men lite uttjatad premiss som dessutom är för lång för en sån här simpel story. Om det är en svart komedi över människors besatthet till sociala medier så missade jag poängen, för någon skräck eller spänning upplevde iaf inte jag.
Arseenal
2021-03-18
Kan vara det b:igaste jag någonsin sett.
ekneB
2021-02-21
för vad det är så är det riktigt bra, det är Indie men hantverket är ruskigt bra! Gillar att slutet är out of left field, riktigt stark trea!
päronanton
2020-09-26
Helt okej.
Visa äldre kommentarer »