Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Fun Mom Dinner


Fyra kvinnor vars barn går på samma dagis bestämmer sig för att ha en rolig mamma-middag. När kvällen tar en oväntad vändning inser dessa nya vänner att de har mer gemensamt än bara äktenskap och moderskap.


Originaltitel Fun Mom Dinner
Regissör Alethea Jones
Manus Julie Rudd
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott, Rob Huebel, Adam Levine, Paul Rust, Kathryn Prescott, Paul Rudd, Sam Lerner, David Wain, John Early, Jessie Ennis, Jessica Chaffin, Owen Vaccaro, Patrick Brammall, Jaz Sinclair
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 124524

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


choklatchip
2018-11-27
Kanske lite väl generös med betyget men jag tycker definitivt den lyckades vara riktigt rolig samtidigt som den var en varm måbrafilm. Ibland vill man bara ha något lättsamt som lämnar en med ett leende på läpparna.
Tatty
2018-09-03
Den är skön film med tokiga mammor! Gillade den och den fick mig att le stort och de är inte kloka i huvet! Rekommenderar filmen!
wasteoftime
2018-05-11
Ja, vad ska man säga? Fyra till synes olika personer ger sig ut, blir höga, dricker sprit och har skitkul. Jag ser filmen, jag har inte skitkul. Alltså, jag är ingen stor motståndare till marijuana, jag är inte heller för det, men satan vad trött jag blir av alla dessa romantiserande filmer om att röka på lite. Ju mer jag tänker på det, desto mindre gillar jag filmen. 5,2 på SH-skalan.
Barneyk
2017-10-03
Den här typen av filmer, The Hangover, Bad Moms osv, börjar jag bli otroligt trött på vid det här laget. Den här filmen tillför verkligen ingenting nytt och är överlag mest tråkig. Och överlag ganska tråkigt, typiskt hollywoodperspektiv och om jag aldrig någonsin hör ett skämt till om glutenintolerans är det för snart.