2.1

Fullt hus - igen

Familjen Baker åker på semester till den stuga de firat flera somrar många år tidigare. Dessutom ska de tävla mot en rivaliserande grannfamilj med 8 barn.

Originaltitel Cheaper by the Dozen 2
Alternativ titel Fullt hus 2
Regissör Adam Shankman
Manus Sam Harper
Genre Komedi, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Steve Martin, Eugene Levy, Bonnie Hunt, Alyson Stoner, Forrest Landis, Morgan York, Liliana Mumy, Jacob Smith, Tom Welling, Piper Perabo, Hilary Duff, Blake Woodruff, Carmen Electra, Jaime King, Kevin G Schmidt, Jonathan Bennett, Taylor Lautner

Barneyk
2016-09-16
jobbig
Tatty
2016-05-28
Bra, rolig och knäpp film. Steve Martin är lika bra som alltid!
2014-11-23
En riktig härlig amerikansk familjekomedi som tack vare att den riktar sig mer mot det vuxnare hållet är mycket bättre än 1:an. Det hjälper såklart att ha två komiska genier i samma film dvs. Steve Martin och Eugene Levy. Deras scener mot varandra är riktigt roliga. Ovanligt nog klarar jag t.o.m. av det smöriga slutet men det är på gränsen. 3+
Valarn
2012-11-11
I en film utan charm, humor, drama, glädje/sorg; med ett hemskt soundtrack möter vi en Steve Martin som verkar tämligen hög och utflippad. Hade kanske kunnat bli en tvåa om det istället handlade om en familjefar med just drogproblem. Fast. Nej. Den berör mig inte på något sätt. Totalt meningslös.
Docklands
2012-01-05
Steve Martin förstör allt han medverkar i. Här är allt katastrofalt dåligt till och med utan han. Så det är som att han sänker en Ubåt i en sjö av latrin.
Lord_saile
2011-12-31
Kommer ihåg att jag såg den och tyckte den sög. Ärligt talat, ingen bra film egentligen, men som familjefilm är den mycket mysig och tyckte den var underhållande andra gången. Kanske har jag sett för mycket riktigt dålig film, vet inte, men så illa är det inte.
peu-depeu
2011-07-15
Den är nog bra om man är åtta år, vilket kanske är den målgrupp de siktat på.
anemona74
2009-08-25
Härlig! Lika rolig som ettan, om inte bättre. Den passar hela familjen. Varm och full av humor och kärlek.
Goirwei
2009-04-22