Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Fullt hus


Den stora familjen Baker flyttar från en liten stad i Illinois till en storstad efter att pappan i familjen, Tom Baker, får ett drömjobb som tränare för ett fotbollslag. Under tiden får hans fru sin första bok publicerad, och när hon sedan åker bort för att göra reklam för boken så måste Tom både ta hand om fotbollslaget och sin stora familj...


Originaltitel Cheaper by the Dozen
Regissör Shawn Levy
Manus Sam Harper, Joel Cohen, Alec Sokolow
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Steve Martin, Bonnie Hunt, Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff, Kevin G Schmidt, Alyson Stoner, Jacob Smith, Liliana Mumy, Morgan York, Forrest Landis, Blake Woodruff, Brent Kinsman, Shane Kinsman, Ashton Kutcher, Richard Jenkins, Paula Marshall
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2686
Filmnummer 17585

Recensioner

Skapad 2019-12-10 av
Komedi med Steve Martin i huvudrollen. Regisserad av Shawn Levy med ett manus av Sam Harper, Joel Cohen och Alec Sokolow. Baserad på boken med samma namn av bröderna Gilbreth. En hyfsad komedi, men ...   Läs mer »

Kommentarer


peu-depeu
2021-02-14
Filmen är lite rörig, och troligen inte på det vis som "är med mening". Det är en väldans massa scener och sidospår som egentligen inte tillför så mycket. Denna tid hade man såklart kunna lägga på att fördjupa karaktärerna och deras relationer. Killen som säger att han är bortglömd i familjen är inte ens den som pratar minst, utan de har ett flertal andra barn som knappt får visa sin personlighet. Hade säkert kunna vara en bättre film om man tog bort lite larv.
Pillynilly
2016-01-04
Steve martin, uuuuuusch.
Krille80
2014-11-15
Detta är verkligen en film som är till för främst familjer med barn och inte direkt personer i min ålder. De försöker få det att verka som vem som helst kan se den och gilla den men faktum är att detta är en familjefilm och inget annat. Inte Steve Martins starkaste insats direkt.
Tatty
2014-08-27
Härlig och galen film med Steve Martin. Han är skön i vissa filmer.
Jämte
2012-12-20
Småmysig/smårolig famlijekomedi om att ha en stor familj. Inget märkvärdigare än så, huset som de bor i är riktigt stort.
Catwalker
2011-12-18
nej, tål inte steve martin, blir tämligen olidligt..

2010-11-16
Såg den som liten och tyckte bara filmen var tråkig!
Kurganen
2010-04-11
Det är väldigt underhållande med en amerikansk familjekomedi som inte följer mallarna, för en gångs skull. Istället för karriärister till föräldrar som inte hinner med sina barn som har bekymmer av allehanda slag, kärleken försummas och man tar varann för givna och inget slutar som man tror, istället har man löst det på annat sätt. Kul! (OBS! Varning för ironi.)
ninna_90
2009-11-22
Det ända jag tycker är lite kul med den här filmen är att Tom welling är med i denna det är inte riktigt såna roller han brukar spela och Ashton Kutcher ska inte vara med i en sån här skitfilm :/
Girl83
2009-04-01
Bra familjefilm
Visa äldre kommentarer »