Fullmetal Alchemist

Militärregeringen och mystiska monster håller noggrann uppsikt över alkemisten Edward Elric när han försöker hitta ett sätt att återställa sin bror Als kropp.

Originaltitel Hagane no renkinjutsushi
Regissör Fumihiko Sori
Manus Fumihiko Sori, Takeshi Miyamoto
Genre Äventyr, Action, Fantasy, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Ryosuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka, Ryûta Satô, Misako Renbutsu, Yô Ôizumi, Kenjirô Ishimaru, Yasuko Matsuyuki, Shinji Uchiyama, Kanata Hongô, Natsuna, Fumiyo Kohinata, Natsuki Harada, Jun Kunimura, Atom Mizuishi

zallaxx
2018-08-19
Hyfsad om man verkligen gillade serien. Annars nä.
zafnib
2018-07-23
Jag blev lite frustrerad på den här filmen. Jag hade nog bara tyckt om den om jag var 8 år, och då endast om jag inte sett något om Fullmetal alchemist tidigare. Skådespelarinsatserna är usla och allt är filmat fruktansvärt amatörmässigt.
S_Griffon
2018-04-07
Riktigt dåligt skådespel :(
Zarquon
2018-04-06
Visste att den skulle vara jättedålig, såg den ändå, den var jättedålig. Ibland gör man konstiga saker mot sig själv.
ekneB
2018-03-03
Det här var ju faktiskt bra, riktigt bra till och med! Den följer storyn tillräckligt mycket och effekterna är till och med dom bra. Jag blev riktigt överaskad över hur bra det faktiskt var!
Murvel48
2018-02-25
Jag har inte läst mangaserien som filmen bygger på, men...filmen var egentligen rätt dålig på många sätt och tappade massor med fart i mitten - men det var ändå i stort hyfsad underhållning och trevliga effekter. Svag tvåa!