Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Full Frontal


I filmen får man följa sju vänner i Los Angeles som verkligen försöker förstå sina liv och relationer. Linda skulle älska att bli älskad. Carl älskar sin fru Lee. Lee vill helst bli älskad av TV-stjärnan Calvin som som just fått ett genombrott som filmstjärna i rollen som Nicholas. Som Nicholas upptäcker han att han är kär i Fransesca.


Originaltitel Full Frontal
Regissör Steven Soderbergh
Manus Coleman Hough
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Julia Roberts, David Duchovny, Blair Underwood, Catherine Keener, Mary McCormack, David Hyde Pierce, Nicky Katt, Terence Stamp, Enrico Colantoni, Erika Alexander, Tracy Vilar, Brandon Keener, Jeff Garlin, David Alan Basche
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 784
Filmnummer 7401

Recensioner

Skapad 2019-12-23 av Loomis
Regissören Steven Soderbergh är Hollywoods kanske mest aktiva regissör just nu. Hans senaste film att landa i våra videobutiker är ”Full frontal” och enligt Soderbergh själv en återgång till...   Läs mer »

Skapad 2004-04-29 av JoeZ
Det är lite svårt att säga vad filmen exakt handlar om, men i alla fall så är det olika personer som man får följa i \"det verkliga livet\" även fast dem egentligen är karaktärer i filmen. L...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2014-11-09
Långt ifrån Traffic, Oceans Eleven och annat som Soderbergh gjort. Han har samlat ihop ett gäng av hans "regulars" och gjort nån slags experimentfilm. Ett bevis på när regissörer får för mycket makt och får möjlighet att släppa ut skit som verkar vara bra i deras huvud. Detta kunde dock stannat kvar i Soderberghs huvud och gärna väl gömt.
precineadd
2013-06-26
pinsam

2011-11-21
Jag gillar den här typen av experimentella filmer. Dess narrativ är riktigt finurligt och utdelningen är total om man gillar sådant här. Vilket jag som sagt var gör. Handling och dess karaktärer är både mångbottnade och ytliga. Man tänker på dom även efter att filmen är slut och jag skulle tro att man får ut ännu mer av handlingen och dess karaktärer ju fler gånger som man ser om filmen. Och det är en sak som jag ämnar att göra. För jag tycker att filmen var riktigt bra och intressant.
booby
2011-08-22
Seg och ointressant men kul med Pitt och Fincher som sig själva.
Ozzybloke
2010-06-08
Seg.
Rejn
2009-03-20
Bitvis riktigt bra, men på tok för rörig för att beröra.
Kebaben
2008-08-12
Dialogen kändes trovärdig, och sen är jag förvisso ett stort fan av Catherine Keener. Vad hjälper dock det när handlingen är så fullkomligt rörig och oengagerande? Usch och fy.
gjoon
2008-07-22
Jag tyckte inte alls att denna filmen var särskilt bra. Angående Cftbl's kommentar, så är Brad Pitt bara med i en eller två scener och säger knappt någonting, ganska dåligt att de får en att tro att han är med eftersom hans namn står på framsidan och så när han inte ens har någon stor roll.
frycek
2008-04-20
jag hatar den här filmen sååååå mycket!
Avatar
2008-01-27
Genial
Visa äldre kommentarer »