1.6
1.6
Full English Breakfast
Genom tillbakablickar får vi följa Dave Bishops våldsamma karriär från smågangster i Londons undre värld till att vara högst upp i ett drogimperium. Nu har han "pensionerat" sig och vill bara koppla av men dras in i en blodig strid med al Qaida-terrorister som vill ta över hans kriminella imperium.

Originaltitel | Full English Breakfast |
Alternativ titel | Original Gangster |
Regissör | Manish Patel |
Manus | Manish Patel |
Genre | 2010-tal, Action, Kriminalare, Mysterium, Thriller |
Skådespelare | Dave Courtney, Lucy Drive, Jamie Bannerman, Jerry Anderson, Richard Angol, Sukhraj Singh, Nigel St Lewis |
Full English Shitmovie
Okej när jag gav ut en 2:a i betyg trodde jag detta var lite av en "blinken i ögat" film men nu såg jag att den inte ens är listad som komedi haha. Om ingen la märke till det så är vissa ljudeffekter tagna direkt från Counter-Strike. Något som i nuläget höjer betyget. Kort och gott ska man inte ta filmen alltför seriöst om man nu får för sig att se den.. Går man in med en allvar inställning är det utan tvekan en kalkon så följ mitt råd!
Har inte sett nå värre skräp. Det går inte att göra en sämre film än detta. Trodde att hostel part 3 var det sämsta man kunde få tag på... men detta blir fan inte sämre. Detta kunde ha varit en gratis film som 6 åringar gjorde på youtube och la upp. Vilket jävla kalkon. Jag skrattar inte ens utan bara sörjer så JÄVLA DÅLIGT
Texten om filmen stämmer inte överens om det en ser när filmen rullar. Seg!