Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Kallt byte 2


Vintern 2006 mötte fyra ungdomar en brutal död i Jotunheimen. Bara en ung kvinna överlevde. Vad hände egentligen med Jannicke? Utsliten, blodig och genomfrusen sitter hon apatisk kvar mitt inne i fjellheimen. Alla hennes vänner är döda och hon har ingen aning om var hon är. Film två går direkt in i handlingen där den första slutade.


Originaltitel Fritt vilt 2
Alternativ titel Fritt vilt II, Cold Prey 2
Regissör Mats Stenberg
Manus Thomas Moldestad
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Ingrid Bolsø Berdal, Fridtjov Såheim, Mats Eldøen, Johanna Mørck, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Arne Hagen, Viktoria Winge, Robert Follin, Per Schaanning, Andreas Cappelen, Vetle Qvenild Werring, Mads Sjøgård Pettersen, Bernhard Ramstad, Tomas Alf Larsen, Endre Martin Midtstigen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 409
Filmnummer 66415

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starlette
2011-10-05
Gillade verkligen 1:an. Denna känns som en onödig uppföljare....
gustaw
2011-08-02
Lågbudget version av Fredagen den 13 serien. Det är inte lönt att slösa bort livet på denna film. 100% förutsägbar , dumma o ologiska vändningar och rätt så tråkig film som helhet.
haajen
2011-07-31
Aningen svagare fyra än film ett men återigen en mkt snygg och spännande slasher som faktiskt anstränger sig en aning för att koka ihop ett hyfsat logiskt manus där karaktärerna inte beter sig helt idiotiskt. Snabbt, spännande och med finfin atmosfär.
Noseman2005
2010-12-29
Lika förutsägbar och "mallad" som ettan, men bättre tempo och överlag mer underhållande. Hade inte tänkt ge mig på trean, men nu känner jag ändå ett visst intresse...
Halofreak92swe
2010-11-28
Bra uppföljare, håller samma kvallité som ettan :)
Olof_Gronlund
2010-10-05
Väldigt bra för att vara norsk film, men inget som gör att det blir en fyra bara för det. Storyn är trovärdig och bygger inte bara på effekter och skådespelarna är "okända" för tittaren, detta skapar en högre trovärdighet, om man frågar norrmännen så är alla dock kändisar i filmen. Lite för överdriven kanske och lite för mycket Hollywood-slut, men annars okej, den är stundtals väldigt spännande.
DiMMUBoRGiR
2010-09-14
Reglerna för filmen följer amerikanska slasher, men det är långt mer välgjort och välspelat i denna norska variant. Framförallt foto och kameraarbete är urtjusigt. Tack och lov handlar det denna gång inte om dumma ungdomar som ville festa lite, bara en sån sak höjer historien flera snäpp över de vanliga skräckfilmerna. Storyn är egentligen rätt trist, men jämfört med filmer i samma genre står denna film ut.
Bumbi78
2010-07-01
slår inte ettan, men är ändå en mycket bra och värdig uppföljare. Underhållande och ruggigt om vartannat.
Pinky101
2010-06-05
Grymt bra uppföljare.
Kekz
2010-04-14
Blev allt för överdrivet..
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »