Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Fright Night


Sistaårseleven Charley Brewster har äntligen allt - han rör sig i den populära kretsen och är tillsammans med den läckraste tjejen i skolan. Faktum är att han är så cool att han t.o.m. ignorerar sin bäste vän, Ed. Trubbel uppstår dock när den spännande främlingen Jerry flyttar in i huset bredvid...


Originaltitel Fright Night
Regissör Craig Gillespie
Manus Marti Noxon
Genre Komedi, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Anton Yelchin, Colin Farrell, Imogen Poots, David Tennant, Toni Collette, Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Reid Ewing, Will Denton, Sandra Vergara, Emily Montague, Chris Sarandon, Grace Phipps, Chelsea Tavares, Lisa Loeb
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1300
Filmnummer 88002

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2020-05-02
Trean kanske är något snäll men filmen är charmig, underhållande, snygg och bjuder bitvis på lite nervig spänning. Inget mästerverk men en mycket trevlig fredagskväll. Gillar den betydligt mer än originalet faktiskt.
Henkepedia
2017-12-31
En helt okej remake som de gjort mer "modern".
cannibalrice
2016-03-27
Faktiskt helt ok och lagom underhållande.

2015-01-06
Sänker betyget efter en omtitt. Onödig remake som är klart sämre än originalet. 4/10
Tatty
2014-09-29
Inte en dålig film med Colin Farrell. Riktig snygg är han i filmen. Ganska spännande men ändå lite skum.
Bumbi78
2014-07-23
Uppfräschad och uppoppad remake av en gammal favorit. Inte så dålig som remakes kan vara utan har åtm vett till lite humor ibland. Inget märkvärdigt och är ej nära att tävla med det charmiga orginalet, men godkänd underhållning. Kul att se Chris Sarandon göra en cameo.
Kriffot
2014-07-16
Inte så illa ändå.
Lotso
2014-07-07
I sin helhet var den inte uppe vid samma standard som originalet. Men det tror jag inte man ska gå in med för instinkt. Originalfilmen ligger mig varmt om hjärtat så självklart lär det inte nå upp till samma nivå, det är som någon skulle gjort en remake på en Chaplin film och jag förväntade mig att den skulle vara bättre. Detta var en film som var underhållande från början till slut, följde originalet men gjorde fortfarande sin egen grej och lyckades få till en awesome David Tennant. För er som bara vill ha en underhållande riktigt vampyrfilm i modern stuk är detta verkligen en film jag rekommenderar.
dafreakish
2014-06-05
Farrell är bra, Mintz-Plasse (McLovin) är så dålig att han blir bra, hygglig cast i övrigt och underhållningsvärdet är rätt högt. Men jävlar vad det här inte är bra. Det är ibland så dåligt (fast med självdistans) att man, om man själv varit vampyr, stoppat en påle rakt i sitt eget hjärta med vetskapen att man annars för evigt skulle behöva minnas denna dåliga ursäkt till film. Svag svag svag tvåa.
Makta
2014-03-26
"ok" är ordet som jag först tänker på.. Kanske blir ett lägre betyg efter att jag har sett originalet.
Visa äldre kommentarer »