Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Friends with Benefits


Dylan och Jamie inbillar sig att det blir enkelt att lägga till sex till deras kompisförhållande trots det de har sett i romantiska komedier från Hollywood. De upptäcker dock snart att när förhållandet blir fysiskt så leder det till komplikationer...


Originaltitel Friends with Benefits
Regissör Will Gluck
Manus Will Gluck, Keith Merryman, David A Newman
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Mila Kunis, Justin Timberlake, Woody Harrelson, Patricia Clarkson, Richard Jenkins, Jenna Elfman, Andy Samberg, Bryan Greenberg, Nolan Gould, Emma Stone, Shaun White, Andrew Fleming, Masi Oka, Lili Mirojnick, Angelique Cabral, Christopher T Wood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4215
Filmnummer 86807

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av weng-weng
Mila Kunis fartiga headhunter i New York hittar Justin Timberlakes mediasuperman och lockar över honom från andra sidan kusten. Han lämnar San Francisco för det nya flashiga jobbet och får henne ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-04 av bluevelvet
När de båda vännerna Dylan (Justin Timberlake) och Jamie (Mila Kunis) nyligen gett upp sina förhållanden och allmänt blivit trötta på begreppet kärlek ,så beslutar det sig att inleda ett sex...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2019-08-14
Lika förutsägbar som denna typ av film brukar vara. Men annars är den rätt okej. Mila Kunis är filmens räddning.
Sunken25
2016-12-21
Storyn med pappan räddar filmen från dålig till knappt sevärd.
Itake
2016-06-06
Meh
dafreakish
2015-11-28
Välcastad film som börjar föga trovärdigt med ett evigt gafflande som aldrig tycks ta slut. Men det tar sig andra halvan när allvaret får ta plats och trots ett aningen lökigt slut på en film med ett ordentligt klyschigt manus kommer den undan med hedern i behåll. En gullig bagatell, varken mer eller mindre. Extra plus för sköna biroller i Jenkins och Harrelson.
amam
2015-09-10
Snygga människor i polerade miljöer som gör ett smålöjligt "will they or won't they" men allt är förutsägbart och banalt.
brtkrbzhnv
2015-03-22
Genomvidrig film om genomvidriga människor.
AckeVa
2015-01-29
Nä det här höll inte. Mila spela över.
Krille80
2015-01-09
Vare sig Justin Timberlake eller Mila Kunis för den delen är väl inte det mest kompetenta man kan hitta sett till skådespelare men i en film som detta är de perfekta. De har massor av charm och är väldigt lätta att tycka om. De har också massor av kemi mellan sig. Så hur förutsägbar denna film än blir så trivs jag ändå med att få vara med på resan. Kul och underhållande. 3+
Kulturgam
2014-10-16
Varm film. Hänger mycket på castingen. Mila Kunis är briljant :)
peu-depeu
2014-10-10
Du får precis vad du räknat med, varken mer eller mindre. Allt är så förutsägbart och du ser redan på titeln och omslaget vad filmen kommer handla om, vilket problemet blir och hur det kommer att lösas.
Visa äldre kommentarer »