Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Free Guy


En bankman upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i tv-spelet Free City.


Originaltitel Free Guy
Regissör Shawn Levy
Manus Matt Lieberman, Zak Penn
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction
Skådespelare Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Taika Waititi, Utkarsh Ambudkar, Lil Rel Howery, Camille Kostek, Matty Cardarople, Britne Oldford, Aaron W Reed
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 458
Filmnummer 138740

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Björkman
2022-12-30
Riktigt underhållande med en Ryan Reynolds i högform. Rätt så visuellt snygg också. Helt min typ av komedi i en tid då det görs väldigt få bra komedier.
Nathalena
2022-07-25
Briljant underhållande
psyche_delic
2022-07-06
Tyckte den var rätt ok men att den hade lite störiga moment. Det var första gången jag såg den. Nu såg jag om den, nykter, och nu hatar jag den. De som gjort den vet inget om hur spel funkar och bryr sig varken om logik inom spel eller karaktärer eller ens sin egen film. I sina bästa stunder försöker den (och misslyckas) vara en moderniserad (och nerdummad) They Live, men den blir aldrig mer än en något bättre version av Ready Player One (och det är bra för att den är ännu sämre). Ryan Reynolds har sina stunder, och jag gillar grundkonceptet med en npc som blir medveten, men det är inte tillräckligt. Ingenting betyder något så länge det går att tjäna pengar på det, tycker skurken i filmen OCH filmskaparna och det suger liksom charmen ur filmen.
HerrNenne
2022-06-22
2021-10-09: Gillar verkligen första halvan, det är väldigt roligt med en briljant Reynolds. Andra halvan så blir det dock uppenbart att detta inte alls är riktat till folk som spelar, utan till tolvåringar och folk som bara hört talas om gaming. Jag antar att det är okej, men det är inte för mig. Ingenting fungerar som ett spel i världen bör funka. Det är så klart för filmens skull, men utan inre logik så tappar man lite intresset. Sen lämnar filmen oss med Disney-reklam och ett riktigt skräpslut, så ingen jätterolig känsla efteråt tyvärr. Det är en rolig och okej film som kastar bort sina chanser att vara fantastisk.
DashX
2022-03-22
Nu såg jag visserligen den här direkt efter en jättedålig och tråkig film, men I loved it! För vad den är så är den toppen!
djonipony
2022-02-21
2.5.halvdan. Snygg såklart. Alla har redan påpekat att den är ripoff av TS. Kul m två Stranger things-skådisar, rätt kul Waikiki Waikiki, men Reynolds som tönt funkar sådär och några riktigt roliga glimtar tyngs av lika många woke-inslag, tyvärr. Bra, kul och blandat soundtrack!
Starkbröl
2021-12-11
Helt okej popcornflick som gör något hyfsat annorlunda, fast ja den är lite lik Truman Show. Ingen djupare underhållning fast den försöker ha lite djupare anslag ibland, det funkar okej. Svag fyra.
vonadel
2021-11-15
Denna var ju ganska trevlig tycker jag. Bättre än väntat. Om man är sugen på lättsam underhållning med bra CGI, funkar denna hur bra som helst. 7/10
finkan
2021-10-24
Gillade denna, mkt p.g.a Reynolds och Comer
Afflicter
2021-10-13
Når förvånansvärda höjder även om mycket av det tekniska är totalt trams. Det är dock något man kanske hade förväntat sig mera av och därför var den här filmen bättre än väntat.
Visa äldre kommentarer »