Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Frat House Massacre


En hyllning till 70- och tidiga 80-talets grindhouse slashers. Filmen, som utspelas på slutet av 70-talet, är en slasher som utspelas på ett universitetscampus och är en återgång till den gamla klassiska stilen.


Originaltitel Frat House Massacre
Regissör Alex Pucci
Manus Draven Gonzalez
Genre Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Rane Jameson, Jon Fleming, Niki Rubin, Ryan Ross, Bethany Taylor, Jim Ford, Chris Prangley, Lisa DiCicco, Adam Simon, Andrew Giordano, Michael Galante, Merle Peter, Mark Kobresian, Tyler Barnes, Bryan Webb
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3
Filmnummer 91494

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


WoodWoman
2015-06-19
Helt okej rulle, speciellt om man gillar 70-tals skräck. Den hade endel svagheter, och någon enstaka halvdan skådespelare. Vilket egentligen inte känns konstigt för genren. Rakt igenom blev den ganska mångfaldig, en del roliga/fyndiga mord på mord, de gamla "fradgan i munnen" grejjen. Hade dock velat se mer av de, mera gore mera slash! Sån är jag iaf. Sen iom att den är från detta årtionde tycker jag att dom kunnat vara lite mer påhittiga med vissa saker utan att det skulle kunna förstöra 70-tals känslan. Musiken saknades dock, ett härligt soundtrack hade förhöjt stämningen. Ett par sadistiska collage studenter som har "nollningar" som spårar ur totalt. Sex, droger, slakt, disco, mord och brödraskap. Helt klart en film man kan se igenom, den gav inte mig så mycket mer än så, men den underhöll.