Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Framåt


I en fantasyvärld som utvecklats till ett stadssamhälle ger sig två unga bröder iväg på ett episkt uppdrag i jakt på magin som gått förlorad.


Originaltitel Onward
Regissör Dan Scanlon
Manus Dan Scanlon, Keith Bunin, Jason Headley
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Tom Holland (III) (röst), Chris Pratt (röst), Julia Louis-Dreyfus (röst), Octavia Spencer (röst), Mel Rodriguez (röst), Kyle Bornheimer (röst), Lena Waithe (röst), Ali Wong (röst), Grey Griffin (röst), Tracey Ullman (röst), Wilmer Valderrama (röst), George Psarras (röst), John Ratzenberger (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 331
Filmnummer 137183

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


bnw
2023-07-21
Världsbygget är för läckert!
TFJ
2021-11-03
Medelmåttig Pixarfilm, vilket förstås inte på något sätt betyder dålig.
Zebulonm
2021-06-04
En bra o skön rulle från pixar.
HerrNenne
2020-11-06
Inte dålig, men inte bra. Platt, där man kämpat hårt med att klämma in ett alltför övertydligt "fint och rörande" crescendo. Men nej, det känns så falskt att det inte funkar alls.
Tenchi
2020-11-01
Varm och tårframkallande på samma gång. Visst, en del klichéer men jag gillade den starkt ändå. Vore kul att se mer av den världen, tycker grundidén är intressant, med att magi har funnits men glömts bort i en värld fylld av fantasivarelser, och inte en enda människa.
Tatty
2020-10-31
Riktig rolig och galen film! Får mig att le!
Pos
2020-09-20
Pixar är alltid bra men i deras bästa stunder (vilket är ganska vanligt förekommande) så är de fantastiska. Så detta var en besvikelse trots att det inte är en dålig film.
StureStenhög
2020-08-30
Jag kan tycka att både världen och scenariot i den här filmen är lite för random, och till en början var jag inte så imponerad. Men den tar sig ändå lite efterhand. Det är en lite fin brödrarelation vi får se växa fram, och den knyts ihop bra i slutet. Barley känns bra jobbig till en början, men med tiden vinner han alltmer sympatier hos mig, och det får man väl tro är hela poängen. Inget minnesvärt, men hyfsat trivsamt för stunden. Svag trea
QuiNonStultus
2020-07-30
Säg 3,5. ;-) Rätt gullig, men inget oväntat eller nytt egentligen.
Ful_fisk
2020-07-16
Charmig och varm Pixar-film som inte tillhör deras bästa, men som ändå förtjänar fyran. Hade de skalat av några manus-genvägar och sådant hade filmen varit ännu bättre, men som det nu är har jag inte så många anledningar att klaga. Fin film!
Visa äldre kommentarer »