Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Före detta fruars klubb


Välkommen i klubben- Före Dettas Fruars Klubb, denna gladlynta könskampssatir som kryddats med rappa repliker, vansinniga vitsar och tre oförglömliga stjärnor i toppform. Bette Midler, Goldie Hawn, och Diane Keaton porträtterar tre medelålders Manhattankvinnor som har mer än vänskap gemensamt. Efter att i åratal ha hjälpt sina män att klättra på karriärsstegen, har de alla blivit dumpade för en nyare, kurvigare modell. Men trion är fast besluten att vända motgång till framgång.


Originaltitel The First Wives Club
Regissör Hugh Wilson
Manus Robert Harling
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Goldie Hawn, Diane Keaton, Bette Midler, Dan Hedaya, Sarah Jessica Parker, Stockard Channing, Maggie Smith, Marcia Gay Harden, Victor Garber, Stephen Collins, Elizabeth Berkley, Bronson Pinchot, Philip Bosco, Jennifer Dundas, Eileen Heckart
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2904
Filmnummer 2871

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


NoWireHangers
2020-06-28
Många år sen jag såg den senast. Diane Keaton har alltid varit en favorit och alla tre huvudrollsinnehavarna har bra roller (men Hawn är nog den som är bäst av de tre) och det är mycket tack vare de som det blir en trevlig film.
Rai
2018-02-27
Nja, så bra var inte denna film!!!
RunRiot
2017-09-26
Charmigt och stundtals väldigt kul film, som dock kändes aningen för lång. Jag var tyvärr inte jätteförtjust i slutet heller. Däremot verkade skådespelarna ha kul på jobbet, vilket syntes då de var lysande.
ShenLong
2013-12-26
många stora namn
haajen
2013-11-22
Vid omtitt höjs betyget, det är underhållande om än aningen cheesy och fan om filmen inte är feministisk på riktigt, Bechdel testet klarar den iaf!
rebeccajansson
2013-10-14
Mysig "Feel good" film. Goldie Hawn, Diane Keaton, Bette Midler är helt fantastiska & passar sina roller som handen i handsken. Kanske något tantiga men absolut inte töntigt. Bra handling. Gillar denna film skarpt. Hade velat se mer av Elizabeth Berkley ist för Jessica Parker. Jag orkar inte med denna kvinna!!!
smillans
2012-11-17
Helt ok. Ligger hemma sjuk. Hade sina poänger, gillar skådisarNa.
BadCharlotte
2012-10-24
Avskyr verkligen den här typen av film!

2011-12-23
Underhållande och mysig film. Kvinnorna här spelas av riktigt duktiga skådespelare måste jag säga. Visst spelar dom över i en del scener, men det hör ju filmen till tycker jag. Karaktärerna skall ju inte vara slätstrukna, utan lite mer brokig. Handlingen är riktigt bra och bjuder på fart från början till slut. Och jag gillar hur kvinnorna får tvåla till sina ex lite extra för att få upp ögonen på dom.

2010-09-13
Gick väl att se..
Visa äldre kommentarer »